Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 19°C

Mansur Yavaş’tan Türkel ve Şenel’e destek

Mansur Yavaş’tan Türkel ve Şenel’e destek
19 Mart 2024 12:58
16
A+
A-
CHPBelediye Başkan Adayıveİlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti. Serhat Türkel’i makamında ağırlayan Mansur Yavaş, nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Atakum’un marka kent olması için elinden gelen desteği vereceğini söyleyen Mansur Yavaş, “Atakum’un, Samsun’un parlayan yıldızı olduğunu biliyorum. Serhat kardeşimin de Atakum’u marka kent yapacağına gönülden inanıyorum. Biz de elimizden geleni yapacağımızın sözünü veriyoruz” dedi. 

Büyüğü olarak, Mansur Yavaş’tan her zaman deneyimden ve bilgisinden yararlanacağını söyleyen Serhat Türkel ise, “Büyüğüm, ağabeyimBaşkanıma, yayınladığı mesajından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisinin bilgi ve deneyimine her zaman başvuracağım. Başkentimiz Ankara’mız için yaptığı başarılı projelere bundan sonra da yapacağına eminim. Biz de Atakum olarak kendisine desteğimiz tamdır” diye konuştu. 

TAM DESTEK SÖZÜ 

Başkan Yavaş ile projelerini paylaşan Şenel ise, İlkadım’da birinci parti olduklarını ve seçmenin desteğinin her geçen gün kendilerine artığını gördüklerini söyledi. İlkadım’ı kazanacaklarının sözünü veren Şenel’e, Mansur Yavaş’tan tam destek sözü geldi. Milli mücadelenin ilk adımlarının atıldığı kent ile ortak çalışmalar yapmak için sabırsızlandıklarını söyleyen Yavaş, Şenel başarı diledi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.