Onur BAKIR Ak Parti Kavak İlçe Başkanı Oldu
Onur BAKIR sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile Ak Parti Genel merkezi tarafından Ak Parti Kavak İlçe Başkanı olarak atandığını bildirdi.
Yaptığı açıklamada “
Çok kıymetli dava arkadaşlarım, gönül dostlarım ve kadirşinas Kavaklı hemşerilerim. An itibari ile Ak Parti Genel merkezimiz tarafından Ak Parti Kavak İlçe Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım.
Millet olarak, 2020 yılının hemen başında 2023 hedeflerine emin ve güçlü adımlarla giderken, üstlendiğimiz bu kutlu görevi layıkıyla yapabilmeyi, aziz milletimize ve davamıza hizmetkâr olabilmeyi Cenabı Allah bizlere nasip eylesin.
İlçe başkanı olarak atanmamda bana gönülden destek veren tüm hemşerilerime, Ak Partimizin teşkilatlarındaki görev yapan teşkilat mensubu kardeşlerime ve bu davaya gönül veren tüm Ak Gönüllülere, Sayın Belediye Başkanımıza, İl başkanımıza ve yönetimine, çok değerli Milletvekillerimize, il ve bölge koordinatörlerimize, genel merkez teşkilat başkanımıza, Ak parti genel merkezimize ve özellikle, tensipleri ile şahsımı bu kutlu göreve layık gören Ak Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN Beyefendi’ye şükranlarımı arz ediyorum.
Rabbim bu davada ve milletimize hizmet yolunda bizleri mahcup eylemesin. Durmak yok yola devam. Durmak yok milletimize hizmetkâr olmaya devam… “açıklaması yaptı.