DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Onur BAKIR Ak Parti Kavak İlçe Başkanı Oldu

Onur BAKIR Ak Parti Kavak İlçe Başkanı Oldu
Banner Resmi
23.10.2021
850
A+
A-

Onur BAKIR sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile Ak Parti Genel merkezi tarafından Ak Parti Kavak İlçe Başkanı olarak atandığını bildirdi.

Yaptığı açıklamada “

Çok kıymetli dava arkadaşlarım, gönül dostlarım ve kadirşinas Kavaklı hemşerilerim. An itibari ile Ak Parti Genel merkezimiz tarafından Ak Parti Kavak İlçe Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım.

Millet olarak, 2020 yılının hemen başında 2023 hedeflerine emin ve güçlü adımlarla giderken, üstlendiğimiz bu kutlu görevi layıkıyla yapabilmeyi, aziz milletimize ve davamıza hizmetkâr olabilmeyi Cenabı Allah bizlere nasip eylesin.

İlçe başkanı olarak atanmamda bana gönülden destek veren tüm hemşerilerime, Ak Partimizin teşkilatlarındaki görev yapan teşkilat mensubu kardeşlerime ve bu davaya gönül veren tüm Ak Gönüllülere, Sayın Belediye Başkanımıza, İl başkanımıza ve yönetimine, çok değerli Milletvekillerimize, il ve bölge koordinatörlerimize, genel merkez teşkilat başkanımıza, Ak parti genel merkezimize ve özellikle, tensipleri ile şahsımı bu kutlu göreve layık gören Ak Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN Beyefendi’ye şükranlarımı arz ediyorum.

Rabbim bu davada ve milletimize hizmet yolunda bizleri mahcup eylemesin. Durmak yok yola devam. Durmak yok milletimize hizmetkâr olmaya devam…  “açıklaması yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.