Dolar 32,4029
Euro 34,7782
Altın 2.401,65
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 15°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
15°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Özlem Maraş’tan Kasnakçımermer Köyü’ne çıkarma

Özlem Maraş’tan Kasnakçımermer Köyü’ne çıkarma
26 Şubat 2024 12:05
38
A+
A-

AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş, seçim kampanyası kapsamında Kasnakçımermer Köyü’nü ziyaret etti. Maraş’ın ziyareti, köy sakinleri tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Günün erken saatlerinde ziyarete başlayan Maraş’ın köy meydanında halkla samimi sohbeti ile başladı. Vatandaşlarla kişisel olarak Maraş’ta, köylülerin dinleyerek, onlara yönelik projelerini ve vizyonunu anlattı. Özellikle tarım ve hayvancılığın köylülerin iklimlerine değinen Maraş, sürdürülebilir kalkınma ve köylerin farklı konulardaki ilişkilerine değindi.

Kasnakçımermer Köyü’nün yaşlılarıyla da bir araya gelen Maraş, onların deneyimlerinden ve önerilerinden yararlanacaklarını söyledi. Maraş, “Köyümüzün büyükleri için değerli birer danışman. önerilerini, yönetim anlayışımızda önemli bir yer tutmasını” ifade etti.

Ziyaretin sonunda Maraş, köy meydanında düzenlenen etkinlikte halka hitap etti. Burada yaptığı konuşmada, “Kasnakçımermer Köyü’nün her bir ferdinin mutluluğu ve performansı için. Birlikte daha güzel bir Atakum inşa ediliyor” dedi.

Köy sakinleri, Maraş’ın ziyaretinden gelenlerin huzurunu dile getirerek, böylesine ilgili ve yakın bir adayı ağırlamaktan büyük onur beklemelerini ifade ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.