DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

SAMSUN’A DEVA ÇIKARMASI

SAMSUN’A DEVA ÇIKARMASI
Banner Resmi
07.09.2022
787
A+
A-

Samsun’a DEVA çıkarması

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Politikaları Başkanı Elif Esen, Genel Merkez ekipleriyle birlikte 8 Eylül’de 3 gün süreyle Samsun’da olacak. Samsun’un merkez ve ilçelerinde saha çalışmaları yapacak olan Esen, “Samsun’un tarihimizdeki önemli temsilinin farkında olarak, ülkemiz için yine hayati öneme haiz önümüzdeki seçimin saha çalışma startını, ‘Kurtuluş Destanının yazıldığı’ bu güzel şehirden başlatıyoruz” dedi.

Kadınlara yönelik etkili, iyileştirici politikalara ve eşitlikçi bir anlayışa sahip olan DEVA Partisi, Türkiye’nin dört bir yanında kadınlarla buluşmaya devam ediyor. Geniş bir ekiple birlikte Samsun’a gidecek olan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Politikaları Başkanı Elif Esen burada gerçekleştirecekleri saha çalışmalarıyla DEVA Partisi’nin umut veren çözümlerini daha çok kadına duyurmayı ve üye kazanmayı hedeflediklerini söyledi. Esen, “DEVA Partisi olarak bizler kadınların nerede olursa olsun hak ve özgürlüklerine eşit erişimlerini önemsiyoruz. Kadının bugün maruz kaldığı fiziki şiddet yanı sıra, başta ekonomik ve psikolojik şiddetin son bulması, kadının hızla yüzünün gülmesi için çözümler üretiyoruz. Bu zor günler geçecek, tünelin sonunda ışık göründü. Ancak kadının bu zorlu süreci atlatabilmesi için seçimde sandığa gitmesi yeniden kazanacağı, yüzünü güldürecek, sorunlarına gerçekçi çözümler üretecek lidere ve ekibine oy vermesi gerekiyor. Samsun’da da yine güncel sorun ve ihtiyaçları dinleyecek, gerçekçi çözümlerimize ışık tutacak görüşler alacak, yeni üyeler ve ekip arkadaşları kazanacak ve güzel anılarla bu güzel şehirden döneceğiz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.