Dolar 32,2921
Euro 34,6825
Altın 2.413,99
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 21°C

TÜFEKCİ: HER İLÇEMİZDE İDDİALIYIZ

TÜFEKCİ: HER İLÇEMİZDE İDDİALIYIZ
18 Şubat 2024 00:31
23
A+
A-

TÜFEKCİ: HER İLÇEMİZDE İDDİALIYIZ

Havza’da özel bir otelde gerçekleştirilen aday tanıtım törenine İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, İl Başkanı Hasan Aksoy, İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, Havza İlçe Başkanı Sayim Çalışkan ve teşkilat üyeleri katılırken, İYİ Parti’nin Havza Belediye Başkan Adayı Safi Gökçe olarak açıklandı.

‘’SAMSUN İYİ OLACAK’’

 

Samsun’a en iyi hizmet için her ilçede adaylar konusunda titizlikle çalışıldığının altını çizen Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Tüfekci, ‘‘İYİ Parti olarak büyükşehir belediyesi dahil olmak üzere bütün ilçelerimizde güzel şehrimizi İYİ Parti Belediyeciliği ile buluşturmak istiyoruz. 17 İlçemiz de birçok sorunla boğuşuyor. Ne gelişim, ne değişim, ne de bir atılım var. Vatandaşımız uzun yıllardır aynı sorunlarla uğraşıyor. Her gittiğimiz yerde ‘Artık Yeter’ diyor bütün Samsunlular. Göstermelik destekler, yerine getirilmeyen vaatler sonrasında ilçelerimiz kaderine terk edilmiş gibi. 31 Mart bütün bunlardan kurtularak gerçek bir değişimi hayata geçirme zamanıdır. Samsun için, Havza için geleceği kurtarma günüdür. Bu vesile ile Havza Belediye Başkan Adayı olan değerli arkadaşımız Safi Gökçe’ye başarılar diliyorum. Havza için “İYİ” belediyecilik onunla hayat bulacaktır” dedi.

 

 

‘’HAVZA’YI TURİZMDE ÖRNEK HALE GETİRECEĞİZ’’

 

Kaplıcaları ve doğal güzellikleriyle bilinen Havza’nın yeteri kadar yatırım almadığını ve turizm alanında çok büyük bir gelir getirebileceğini vurgulayan İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, ‘’Elimizde böylesine bir değer varken bunu yıllardır doğru şekilde kullanamamamız çok acı. Hem büyükşehir hem de ilçe belediyesi bölgeye doğru yatırımları yıllardır yapmıyor. Türkiye’nin doğal güzellikler anlamında sayılı şehirlerinden biri iken, elle tutulur bir şey yaptılar mı diye bakıyoruz ama göremiyoruz. Seçim zamanı yaklaştığında ellerinde kazma küreklerle poz vermeye bayılanlar, geriye kalan dört buçuk yılda koltuklarının keyfini sürüyorlar. Havza’ya altyapı ve üstyapı anlamında ciddi yatırımlar yaparak, ilçemizi önce turizme elverişli hale getireceğiz sonra da turizm yatırımlarıyla destekleyeceğiz. Hiç merak etmeyin bu düzeni hep birlikte 31 Mart’ta değiştireceğiz yeter ki Samsun inansın’’ diye konuştu.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.