Dolar 32,4055
Euro 34,7401
Altın 2.396,26
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 21°C

ÜLKÜ OCAKLARI ESKİ İL BAŞKANI YALÇIN ALTINTAŞ, İLKADIM’A HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTI

ÜLKÜ OCAKLARI ESKİ İL BAŞKANI YALÇIN ALTINTAŞ, İLKADIM’A HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTI
29 Kasım 2023 01:23
271
A+
A-

Türkiye’de 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlere yönelik hazırlıklar sürerken, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) saflarından önemli bir isim adaylık için adım attı. Ülkü Ocakları Eski Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş, Samsun’un en büyük ilçesi olan İlkadım için MHP’den aday adayı oldu.

Altıntaş, yaptığı açıklamada, İlkadım’ın potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek ve ilçenin ihtiyaçlarına uygun çözümler üretmek amacıyla aday adaylığına soyunduğunu belirtti. “İlkadım, bizim için sadece bir ilçe değil, aynı zamanda bir yaşam alanıdır. Burada yaşayan herkesin hak ettiği kaliteli hizmetlere erişimi olmalıdır” diyen Altıntaş, gençlik enerjisi ve liderlik vasıflarıyla İlkadım’a yeni bir vizyon kazandırmayı hedeflediğini vurguladı.

Ülkü Ocakları Eski İl Başkanlığı sürecinde edindiği deneyimlerin yanı sıra, Altıntaş’ın inşaat mühendisi kimliği de ona belediyecilik alanında farklı bir bakış açısı kazandırıyor. Bu özellikleriyle Altıntaş, MHP’nin İlkadım için güçlü bir aday ortaya koymasına olanak tanıyor.

Yalçın ALTINTAŞ Kimdir?

1990 doğumlu olan Yalçın ALTINTAŞ, Atatürk Anadolu Lisesinden mezun olduktan Sonra Ondokuz Mayıs Üniversitesi İnşaat Mühendisliği alanından mezun oldu. Hitit Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimi görmektedir.

Türkiye çapında bir şirketin Karadeniz Bölge Müdürlüğü görevinin yanı sıra inşaat alanında çeşitli faaliyetler yürütmektedir.

Yalçın Altıntaş evli ve iki çocuk babasıdır.