Dolar 34,0722
Euro 37,6522
Altın 2.736,70
BİST 9.833,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Yağmurlu
Samsun
29°C
Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 28°C
Paz 28°C
Pts 28°C

Genital estetik kadınların öz güvenini güçlendiriyor

Genital estetik kadınların öz güvenini güçlendiriyor
29 Ağustos 2024 16:00
4
A+
A-

Estetik operasyonlara talep tüm dünyada artış gösterirken genital estetik de bu talepten payını alıyor. “Toplumun dayattığı güzellik standartlarından bağımsız olarak güzel ve çekici hissetme arzusu hem kadınlar hem de erkekler için oldukça normal bir durum” diyen Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Ulubay, “Burun ya da meme operasyonları gibi sık yapılan estetik işlemlere ek olarak artık genital yani özel bölge estetiği de çok revaçta. Vajina estetiği kadınların öz güvenlerini güçlendiriyor” açıklamasında bulundu.

Genital estetik; vajina daraltma, dış dudaklara estetik görünüm kazandırma veya cinsel hazzı artırma gibi amaçlara yönelik farklı operasyon seçenekleri sunuyor. Son teknolojiyle gerçekleştirilen bu uygulamaların kişilerin kendini daha iyi hissetmesini sağladığını belirten Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Ulubay, “Doğru uygulamalar ilişkilerde canlılığı da artırabiliyor. Örneğin vajina görünümü iyileşen kadınların öz güvenleri yükseliyor, bu da partneriyle olan bağı tazeliyor. İlerleyen dönemlerde eşler arasında memnuniyetsizliklerin oluşmaması ve mutlu bir cinsel yaşam sürdürülebilmesi için gerekli adımlar cesurca atılmalı” şeklinde konuştu.

Genital bölgenin hem işlevselliği hem de görünümü iyileşiyor

Genital bölgeyle ilgili şikayetlerin işlevsellik ya da estetik kaygılar açısından ikiye ayrıldığını açıklayan Prof. Dr. Mustafa Ulubay, “Vajina genişliği fonksiyonel şikayetlerin en büyük örneği olabilir. Genital estetik işlemleri sayesinde ise hem dış dudaklar hem de iç dudaklarda daha gergin, küçük ve genç bir görünüm sağlanması mümkün” dedi.

 

Genital bölge şikayetlerinden utanılmamalı

Erkek ve kadınların genital bölgeleriyle ilgili şikayetlerinden utanmamaları gerektiğini söyleyen Prof. Dr. Mustafa Ulubay, “Vajina şeklinden memnun olmayanlar, doğuma bağlı genişlemeye veya şekil bozukluklarından muzdarip kadınlar, bir travma ya da kaza sonucu bölgede oluşan deformasyonla yaşayanlar veya doğuştan şekil bozukluklarına sahip bireyler genital estetik yöntemlerine başvurmaktan çekinmemeli” şeklinde konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.