Dolar 32,4967
Euro 34,5866
Altın 2.497,31
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 31°C
Az Bulutlu
Samsun
31°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 19°C
Cum 21°C
Cts 19°C

28 Şubat postmodern darbesine sosyal deneyli tepki

SAMSUN MEMUR- SEN, EĞİTİM BİR-SEN, GENÇ MEMUR SEN VE AKADEMİK DÜŞÜNCE EĞİTİM MEDENİYET (ADEM) TOPLULUĞUNUN ORTAKLAŞA DÜZENLEDİĞİ SOSYAL DENEY İLE İNSANALARA 30 SANİYELİK BİR 28 ŞUBAT POSTMODERN DARBESİNİ ANLATAN VİDEO İZLETİLDİ. VİDEO KARŞISINDA DUYGULANAN VATANDAŞLAR TÜRKİYE’NİN EN KÖTÜ ZAMANLARINDAN BİR TANESİNİN OLDUĞUNU GEÇMİŞTEN DERS ALARAK O KARA GÜNÜ UNUTMAMALARI GEREKTİĞİNİ BELİRTİLER. GAZİ MÜZESİ ÖNÜNDE DÜZENLENEN SOSYAL DENEYDE VİDEO İZLETMENİN YANISIRA BROŞÜR DAĞITILARAK İNSANLARA 28 ŞUBAT POSTMODERN DARBESİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRİLMELER DE BULUNULDU. 28 ŞUBAT POSTMODERN DARBESİNİ ÖZGÜRLÜĞE YAPILAN BİR CİNAYET OLARAK TANIMLAYAN ‘ADEM’ TOPLULUĞU BAŞKANI AYŞE HÜMEYRA KARABULUT, “28 ŞUBAT SÜRECİ TÜRKİYE’NİN GEÇMİŞİNDE BULUNAN BİR KARANLIK LEKEDİR. ÖZGÜRLÜĞE YAPILAN BİR CİNAYET OLARAK BUNU SÖYLEYEBİLİRİZ. İNSANLARIN İBADET VE İNANÇLARINI YOK SAYAN BİR SÜREÇTİ. BİR DAHA YAŞATILMASINI İSTEMİYORUZ. O YÜZDEN ŞUAN DA SOKAKLARDAYIZ” DEDİ.

28 Şubat postmodern darbesine sosyal deneyli tepki
21 Ekim 2021 17:20
399
A+
A-

Samsun’da bir topluluk 28 Şubat postmodern darbesine tepki için sosyal deney yaptı.

Samsun Memur-Sen, Eğitim Bir-Sen, Genç Memur-Sen ve Akademik Düşünce Eğitim Medeniyet (ADEM) Topluluğunun ortaklaşa düzenlediği sosyal deney ile insanlara 30 saniyelik bir 28 Şubat postmodern darbesini anlatan video izletildi. Video karşısında duygulanan vatandaşlar Türkiye’nin en kötü zamanlarından bir tanesinin olduğunu, geçmişten ders alarak o kara günü unutmamaları gerektiğini belirtiler.

Gazi Müzesi önünde düzenlenen sosyal deneyde video izletmenin yanı sıra broşür dağıtılarak insanlara 28 Şubat postmodern darbesi ile ilgili bilgilendirilmeler de bulunuldu. 28 Şubat postmodern darbesini ’özgürlüğe yapılan bir cinayet’ olarak tanımlayan ’ADEM’ Topluluğu Başkanı Ayşe Hümeyra Karabulut, “28 Şubat süreci Türkiye’nin geçmişinde bulunan bir karanlık lekedir. Özgürlüğe yapılan bir cinayet olarak bunu söyleyebiliriz. İnsanların ibadet ve inançlarını yok sayan bir süreçti. Bir daha yaşatılmasını istemiyoruz. O yüzden şu anda sokaklardayız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.