Dolar 32,8807
Euro 35,1241
Altın 2.431,55
BİST 10.584,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Açık
Samsun
26°C
Açık
Per 26°C
Cum 28°C
Cts 28°C
Paz 29°C

Anneler Günü İnegöl Belediyesi İle Renklendi

Anneler Günü İnegöl Belediyesi İle Renklendi
13 Mayıs 2024 13:18
53
A+
A-

Belirli gün ve haftalar kapsamında düzenlediği etkinliklerle şehrin kültür sanat hayatına yön veren İnegöl Belediyesi, 12 Mayıs Pazar günü kutlanan Anneler Gününü de unutmadı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonuyla Uzun Sokak girişinde Anneler Gününe özel “Anne-Çocuk Çiçek Yapım Atölyesi” etkinliği düzenledi.

UNUTULMAZ BİR ANNELER GÜNÜ YAŞANDI

Pazar günü 14.00’da başlayıp 17.00’a kadar süren etkinlikte, çocukların anneleri için en güzel hediyeleri kendi elleriyle hazırlamaları için imkan sunuldu. Renkli görüntülere sahne olan Anneler Günü etkinliğinde, çocukların ve annelerin heyecanı dikkat çekti. İnegöl Belediyesi usta öğreticileri nezaretinde hediyeler hazırlayan çocuklar, annelerinin gününü kutladı. Aynı zamanda oluşturulan hatıra fotoğraf çekinme alanıyla anne ve çocuklar 2024 yılı Anneler Günü kutlamalarını ölümsüzleştirdi.

PROTOKOLDEN ZİYARET

Etkinlik alanını AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ziyaret etti. Burada etkinliğe katılan annelerin gününü kutlayan protokol üyeleri, çocukları da hediye hazırlamak için gösterdikleri çabadan dolayı kutladı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.