Dolar 34,0625
Euro 37,7757
Altın 2.760,90
BİST 9.833,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Az Bulutlu
Samsun
29°C
Az Bulutlu
Cts 28°C
Paz 28°C
Pts 28°C
Sal 28°C

Antalya Büyükşehir, Lara Sahili Sosyal Tesisi’ni hizmete açtı

Antalya Büyükşehir, Lara Sahili Sosyal Tesisi’ni hizmete açtı
29 Ağustos 2024 05:12
6
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ekdağ A.Ş. tarafından işletilen 2 No’lu Lara Birlik Plajı Sosyal Tesisi, Lara Sahili’nde hizmete açıldı. Haftanın 7 günü saat 08.00 ile 20.00 arasında açık olan tesis, Antalyalıları ve turistleri bekliyor.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kaliteli hizmet anlayışıyla vatandaşlara ve turistlere yönelik sosyal tesis projelerini sürdürmeye devam ediyor. Konyaaltı Plajları, Atatürk Parkı ve  Barboros Çay Bahçesi gibi tesisleriyle uygun fiyatlı ve kaliteli hizmet sunan Ekdağ A.Ş., Lara Birlik Plajı’nda açtığı yeni işletmeyle Antalya’ya bir sosyal alan daha kazandırdı. 350 kişi kapasiteli işletme, zengin menüsüyle misafirlerine lezzetli yiyecekler ve içecekler sunuyor. Lara’nın altın kumları ve Akdeniz’in eşsiz manzarası eşliğinde ziyaretçilere özel bir deneyim yaşatan işletme haftanın 7 günü saat 08.00 ile 20.00 arasında misafirlerini bekliyor.

SOSYAL TESİS SAYIMIZI ARTTIRDIK

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ekdağ A.Ş. Sosyal Tesisler Müdürü Mehmet Şahin, tesis sayısını artırdıklarını belirterek, “Sosyal tesislerimize Lara Birlik Plajı’nda hizmete açtığımız plaj işletmesiyle bir yenisini daha ekledik. Lara’daki yeni tesisimiz 350 kişilik kapasiteye sahip. Menümüzde aperatiflerden fast food çeşitlerine kadar birçok seçenek mevcut ve fiyatlarımız oldukça uygun. Plaj ücretlerimiz özel sektöre göre çok daha ekonomik. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

TESİSİ ÇOK BEĞENDİM

Tedavi için Elazığ’dan Antalya’ya gelen emekli öğretmen Şehriban Metiner, “Oğlum beni tedavi için Antalya’ya getirdi. Bu süreç benim için hem tedavi hem de tatil gibi oldu. Belediye tesisini çok beğendim” şeklinde konuştu.

ANNEME GÜZEL BİR MORAL OLDU

Avukat Civan Metiner ise Antalya’ya 13 yıl aradan sonra geldiğini belirterek, “Annemin tedavisi için Antalya’dayız ve boş vakitlerimizde şehri geziyoruz. Lara’yı çok merak ediyorduk. Belediye’nin açtığı tesisi duyunca hemen geldik. Tesisin standartları çok yüksek ve fiyatlar çok uygun. Türkiye’nin ekonomik durumu ortada ve böyle bir tesiste bu kadar uygun fiyatlar şaşırtıcı. Elazığ’daki fiyatların bile altında. Personel ve hizmet kalitesi de çok memnun edici. Annem için güzel bir moral kaynağı oldu” dedi.

FİYATLAR ÇOK UYGUN

Belçika’dan tatil için Antalya’ya gelen Burcu Ak da Lara plajlarını ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisi’ni çok beğendiğini belirterek, “İlk kez Lara plajına geldim, tesis çok güzel ve fiyatlar çok uygun” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.