Dolar 33,0909
Euro 36,2334
Altın 2.608,23
BİST 11.134,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
30°C
Parçalı Bulutlu
Per 32°C
Cum 32°C
Cts 30°C
Paz 30°C

Asfalt Serim Çalışmalarımız Devam Ediyor

Asfalt Serim Çalışmalarımız Devam Ediyor
17 Temmuz 2024 19:48
1
A+
A-

Kent genelinde asfalt serim çalışmalarını sürdüren Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 09 -16 Temmuz 2024 tarihleri arasında üç ayrı mahallede iki cadde ve dört sokakta asfalt serimi gerçekleştirdi. Ekipler, asfalt seriminin yanı sıra kaldırımlarda da düzenlemeler yaptı.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kum, Çorlu’da zaman içerisinde çeşitli kurumlar tarafından yapılan kazı çalışmaları başta olmak üzere, çeşitli etkenlerden dolayı yıpranan yolların yenilenmesi için başlatılan çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Başkan Yardımcısı Kum sözlerini şöyle sürdürdü:

“Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yıpranan asfaltlar öncelikle asfalt trimer makinesi ile kaldırıldı. Reşadiye Mahallesi’nde Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi, Mandıracı Caddesi, Gölcük Meydanı Sokak, Şeyhsinan Mahallesi’nde Hallaçoğlu Sokak ve Çukurçeşme Sokak ile Önerler Mahallesi Mehmetçik Sokak üzerinde gerçekleştirilen asfalt öncesi çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte ekiplerimiz tarafından asfalt serimi yapıldı.

Toplamda bir buçuk kilometrelik alanda gerçekleştirilen serim çalışmalarında 2.200 ton asfalt kullanıldı. Çalışmalarda 47 personel ve 1 adet finisher, 5 adet bekoloder, 1 adet greyder ve 15 kamyon faaliyet gösterdi.

Asfalt serim çalışmalarımızı Belediye Başkanımız Ahmet Sarıkurt ve Başkan Vekilimiz Volkan Çetiner de yerinde takip ederek saha ekiplerimizden bilgi aldılar.

Bu çalışmaların tamamlanmasıyla ekiplerimiz kentimizde ihtiyaç duyulan ve tespit edilen bölgelerde asfalt serim çalışmalarına devam edecek.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.