Dolar 32,5410
Euro 34,9121
Altın 2.423,55
BİST 9.709,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 21°C
Az Bulutlu
Samsun
21°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 17°C

Av.Merve GÖZDE ŞAHİN GÖREVE BAŞLADI

Atakum İlçe Tüketici Hakem heyetine Atakum TÜKODER Şube başkan yardımcısı  Av.Merve GÖZDE ŞAHİN görevlendirildi. 

Av.Merve GÖZDE ŞAHİN GÖREVE BAŞLADI
23 Ağustos 2021 09:50
2.254
A+
A-

Atakum İlçe Tüketici Hakem heyetine Atakum TÜKODER Şube başkan yardımcısı  Av.Merve GÖZDE ŞAHİN görevlendirildi.

Av. Merve GÖZDE ŞAHİN açıklamasında  “Tüketici hakem heyetleri bugüne kadar tüketicilerin kurumlarla yaşadığı anlaşmazlıklarda düğümün çözüldüğü önemli bir kurum olmuştur. İşimiz mahkemeye gitmesine gerek kalmadan çözüme yanaşmayan kurumlar karşısında tüketicilerin hakkını gözetmektedir.” dedi.

Tüketicilerin hakları konusunda büyük çalışmalara imza atan Atakum TÜKODER Şube başkan yardımcısı  Av.Merve GÖZDE ŞAHİN açıklama esnasında ayrıca bilgilendirme yaparak  ” Tüketicinin ayıplı bir mal yada hizmet almak gibi mağdur olduğu durumlarda; Firma ile bu sorunu çözemiyorsa başvurabileceği bir heyettir. Tüketici Hakem heyetlerinin kararını her firma bu kararı uygulamakla yükümlüdür.” dedi.

Tüketici hakem heyetleri, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması hakkındaki Kanunun 66-72 maddeleri ve aynı zamanda ek olarak “Tüketici Sorunları Hakem Heyetleri Yönetmeliği” ile de düzenlenlendiği vurgusuna önem verdi.

Atakum TÜKODER Şube Başkanı Fatma KURUAHMET  “İlçe Tüketici Hakem heyetine Şube başkan Yardımcısı Avukat Merve Gözde ŞAHİN’i TÜKODERİ temsilen bildirdik ve de Atakum İlçesi Hakem heyeti başkanımız Erhan ALBAYRAK da Av.Merve Gözde Şahini görevlendirmesini tebliğ etmiştir.

Atakum TÜKODER Şube olarak her zaman projelerimizin hayata geçirilmesi için birlikte çalışarak tüketicilerin bilgilendirilmesi bu konudaki haklarının neler olduğunu düzenleyeceğimiz seminerle de anlatacağız.” dedi

Atakum TÜKODER Şube başkanı Fatma KURUAHMET ziyaretlerinde:

Hakem heyeti Başkanı Erhan Albayrak ve Av.Merve Gözde ŞAHİN’e basariler dileyerek Yönetim kurulumuz ve TÜKODER üyelerimizle her zaman hazırlanan projelerde ve TÜKODER’in hazırladığı projelerde çalışmalarımızla yer almaya hazırız” dedi.

Samsun'da 30 yılı aşkın süredir gazetecilik mesleği ile uğraşmaktadır.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.