Dolar 33,7238
Euro 37,2920
Altın 2.714,89
BİST 9.848,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
29°C
Parçalı Bulutlu
Pts 29°C
Sal 30°C
Çar 30°C
Per 30°C

Başkan Büyükakın, AGD’ye konuk oldu

Başkan Büyükakın, AGD’ye konuk oldu
12 Ağustos 2024 20:48
9
A+
A-

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kocaeli Şubesi’ni ziyaret ederek burada üniversite birim başkanlarıyla bir araya geldi. Şube başkanı Ahmet Duysal ve yönetiminin yanı sıra üniversite birim başkanlarının da yer aldığı birliktelikte gençlik çalışmalarının yanı sıra akademik kariyer üzerine tecrübelerini aktaran Başkan Büyükakın, dünya meseleleri üzerine de görüşlerini dile getirdi. Samimi geçen görüşmeye Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Kuruluşları İle İlişkiler Dairesi Başkanı Sebahattin Yamak da eşlik etti. Birim başkanlarının sorularına içtenlikle cevap veren Başkan Büyükakın, Büyükşehir Belediyesi’nin gençlik çalışmalarına da özellikle değindi.

 

İNSANLIK VE ERDEM ÜZERİNE GÖRÜŞLER

Mazluma sahip çıkmanın, düşeni tutup kaldırmanın, gözyaşının ve akan kanın önüne geçmenin insanlık vazifesinin ilk maddeleri olduğuna vurgu yapılan buluşmada, bu duruşun yaşam boyu bir görev olması gerektiğinin de altı çizildi. Gençlerin cevabını aradığı her soru için gerekli mekanizmalarının kurulmasının da altı çizilen birliktelikte, insanlık ve erdem üzerine de görüşler ifade edildi. Farklılıkların birer zenginlik olduğunun da altı çizilen buluşmada; inancını, tarihini ve kültürünü bilen, dünyayı iyi tanıyan ve yön veren gençlerin yetişmesinde herkese çok önemli görevler düştüğü ifade edildi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.