Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 20°C
Sal 26°C

Başkan Demir İdlib şehidinin mezun olduğu okulda

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DEMİR, ATAKUM ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU.

Başkan Demir İdlib şehidinin mezun olduğu okulda
16 Ekim 2021 02:06
395
A+
A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İdlib Şehidi Eyüp Gülaştı’nın 2012-2014 döneminde okuduğu Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrenciler ile buluştu.

Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından çiçeklerle karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, okulun konferans salonunda öğrencilerle bir araya gelerek konferans verdi. Program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlarken devamında aralarında Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi 2012-2014 dönemi öğrencilerinden İdlib şehidi Eyüp Gülaştı’nın da bulunduğu şehitler için, hazırlanan video izlendi. Konuşmasına öğrencilik yıllarına dair anı ve tecrübelerini anlatarak başlayan, Büyükşehir Belediye Başkanı Demir, öğrencilere ilham verici şahsiyetler üzerinden tavsiyeler verdi. Öğrencilik döneminde zor şartlara rağmen hafızasında mutlu bir dönem olarak hatırladığını belirten Demir, günümüz koşulları ile mukayese ederek öğrencilere azmin ve gayretin önemine değindi. Öğrencilere kendisinin de bir zamanlar bu sıralardan geçerek ulaştığı şehadet makamının önemini vurgularken, Türkiye’yi daha aydınlık yarınlara taşıyacak olan gençlerin, önemli pozisyonlarda tüm Müslümanlara ve insanlığa mihmandar olması temennisiyle sözlerini noktaladı.

Programın sonunda, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e, 2016 yılında Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ettiğinde öğrencilerle çektirdiği fotoğraf hediye edildi. Hediyenin çok anlamlı olduğunu belirten Demir, maddi ve manevi anlamda öğrencilerin yanında olduğunu ve desteklerini bildirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.