Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 27°C

Başkan Demir’den Bakan Selçuk’a ‘simitli’ destek

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DEMİR OKULLAR AÇILDIĞINDA İLK TENEFFÜSÜN 40 DAKİKA OLACAĞINI AÇIKLAYAN MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK’A O GÜN İÇİN 81 İLDE 81 OKULA SAMSUN SİMİDİ GÖNDERECEĞİNİ AÇIKLAYARAK DESTEK VERDİ.

Başkan Demir’den Bakan Selçuk’a ‘simitli’ destek
19 Mart 2020 14:26
387
A+
A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, okullar açıldığında ilk teneffüsün 40 dakika olacağını açıklayan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a o gün için 81 ilde 81 okula Samsun simidi göndereceğini açıklayarak destek verdi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk dün akşam yaptığı paylaşımla okullar açıldığında ilk teneffüsün o güne özel olarak 40 dakika olacağını duyurdu. Selçuk’un paylaşımında, “Çocuklar evde sıkıldığınızı, okulu özlediğinizi biliyorum. Buradan söz olsun, okula döndüğümüz ilk günün ilk teneffüsünü, o güne özel olarak 40 dakika yapacağız” ifadeleri yer aldı.

Bakan Ziya Selçuk’un bu açıklamalarının ardından birçok özel ve kamu kurum ve kuruluşu da yaptıkları açıklamalarla bakana destek verdi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir de bu kampanyaya Samsun simidi ile katıldı. Başkan Mustafa Demir yaptığı duyuruda, “40 dakikalık teneffüs simitsiz olmaz. Pidemiz de meşhurdur ama çocuklarımızın sıcak sıcak yemeleri için Samsun’a bekleriz. 81 ilimizdeki 81 okulumuza Samsun simidi bizden” sözlerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.