Dolar 33,0354
Euro 36,0408
Altın 2.622,82
BİST 11.139,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
30°C
Parçalı Bulutlu
Çar 30°C
Per 32°C
Cum 31°C
Cts 30°C

Başkan İbrahim Sandıkçı: “Akıncı TİHA öğrencilerimize ilham oluyor”

Başkan İbrahim Sandıkçı: “Akıncı TİHA öğrencilerimize ilham oluyor”
16 Temmuz 2024 23:00
1
A+
A-

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, öğrencileri AKINCI TİHA ile buluşturduklarını ifade etti.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, yerli ve milli teknolojilerin üretilmesinde ve geliştirilmesinde öncü olacak nesilleri yetiştirmeye devam ettiklerini dile getirdi. Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde çocukları ve gençleri bilim ve teknoloji alanında uygulamalı eğitimlerle buluşturduklarına dikkat çeken Başkan İbrahim Sandıkçı, “Aldıkları eğitimlerle bilim ve teknolojiye yön veren nesillerimiz, Milli Teknoloji Hamlesi’ni daha ileriye taşıyacaklardır” dedi.

Yetenekler Keşfediliyor

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde içerisinde uygulamalı ve teorik eğitimlerin olduğu özel eğitim müfredatı eşliğinde eğitim verdiklerine işaret eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsümüzde bilim, teknoloji ve sanat alanında eğitimlerimizi aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Öğrencilerimizi yaz tatili döneminde de atölyelerimizde, keşif alanlarımızda ve laboratuvarlarımızda uygulamalı eğitimlerle buluşturuyoruz. Önceliklerimizin arasında öğrencilerimizin yeteneklerini keşfetmeleri yer alıyor. Öğrencilerimiz, Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsümüzde yer alan Akıncı TİHA’yı yakından inceleme fırsatı buluyor. Öğrencilerimiz aldıkları eğitimlerle çalışmalarına yön veriyor. Bu çalışmaları gerçekleştirirken Akıncı TİHA öğrencilerimize ilham oluyor. Öğrencilerimizle birlikte her yaş grubundan hemşehrimizi Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsümüzde ilgiyle ağırlamaya devam ediyoruz” şeklinde ifade etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.