Dolar 32,3911
Euro 34,7453
Altın 2.405,85
BİST 10.189,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 20°C

Başkan İbrahim Sandıkçı, ” Eser ve hizmetlerle dolu 5 yıla daha imza atacağız”

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Canik için hız kesmeden çalışmaya devam ediyoruz” dedi

Başkan İbrahim Sandıkçı, ” Eser ve hizmetlerle dolu 5 yıla daha imza atacağız”
6 Şubat 2024 18:08
174
A+
A-

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Canik için hız kesmeden çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, 5 yıl daha Canik’e hizmet edecek olmanın gururunu yaşadıklarını belirtti. 2019-2024 yılları arasında kazandırdıkları yatırımlar ve projelerle ilçeyi yeni kimliğine kavuşturduklarını belirten Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı “ Canik’imizi daha ileriye taşıyacak, her alanda ilçemizde değer katan eserleri vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.

 

Canik’te Gerçek Belediyecilik Devam Ediyor

Her alanda gelişimi hedefleyen örnek belediyecilik modelini sürdüreceklerini belirten Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren vatandaşlarımızla diyalog halinde çalışmalarımızı sürdürdük. Canik’imizin gelişiminde önemli rol oynayan eser ve hizmetleri hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Canik için ortaya koyduğumuz ve örnek gösterilen belediyecilik modelimizle hız kesmeden çalışmaya devam ediyoruz. Eser ve hizmetlerle dolu 5 yıla daha imza atacağız. Ömürlük eserleri ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.