DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Başkan Kılıç’tan yeni yaşam alanında inceleme

SAMSUN (AA) – Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, inşa çalışmaları devam eden Terme Park Yaşam Alanı ve Sosyal Tesislerinde incelemelerde bulunarak …

Banner Resmi
06.08.2022
139
A+
A-

SAMSUN (AA) – Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, inşa çalışmaları devam eden Terme Park Yaşam Alanı ve Sosyal Tesislerinde incelemelerde bulunarak, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Terme'ye prestij katacak projenin çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Başkan Kılıç, “Terme'mize yeni bir yaşam alanı ve sosyal tesis kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Terme Belediyesi olarak, meslek yüksekokulu, gençlik merkezi ve yarı olimpik yüzme havuzumuzu da içine alan yeni bir yaşam alanı inşa ediyoruz. Ekiplerimiz daha önceden dolgu çalışması yapılan 10 dönümlük alanda geçiş güzergâhları ve kanal temizliği çalışmalarını tamamlamıştı. Şimdi de yürüyüş yolu, bisiklet yolu, yaya köprüleri ve piknik alanları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Pide evi için ise temel atıldı. Söz konusu alanda spor, oyun, kültür ve peyzaj alanlarının bulunduğu ilçemize yakışacak bir yaşam alanı ve pide evi kazandıracağız. Terme'mizi güzel bir tesise kavuşturacağız” dedi.

Terme Park projesinin sadece sosyal tesis olarak değil her yönüyle yaşam alanı olarak tasarlandığına dikkati çeken Ali Kılıç, “Günde yaklaşık 18 bin aracın kullandığı Samsun-Ordu Karayolu üzerinde bulunan projemizin birkaç ayağı olacak. Pide evimiz ve yaşam alanımız tamamlandıktan sonra spor alanları ve kültür alanlarını içinde barındıracak. 2'inci etap çalışmalarımız başlayacak. Önümüzdeki yaz bu alanı inşallah hizmete açacağız. İlçemize şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

Muhabir: Halil Demir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.