Dolar 34,1713
Euro 37,2062
Altın 2.950,45
BİST 8.977,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 15°C
Yağmurlu
Samsun
15°C
Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Başkan Mucur, “Sorumluluğumuzun Farkındayız!”

Başkan Mucur, “Sorumluluğumuzun Farkındayız!”
17 Ekim 2024 12:05
31
A+
A-

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, İlçe Başkanları ve belediye meclis üyeleriyle gerçekleştirdiği toplantıda, “Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Sorumluluğumuzun farkındayız” dedi.

  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, gerçekleştirdiği kapsamlı toplantıda MHP’nin Samsun’daki İlçe Başkanları ve Belediye Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Acem Tekkesinde düzenlenen toplantıya, MHP İl Başkan Yardımcıları Ayfer Cömert ve Ali Rıza Öztel, ilçe başkanları ve Samsun’un 17 ilçesinde görev yapan 58 meclis üyesi eksiksiz katıldı.
Biz Büyük ve Güçlü Bir Aileyiz
MHP’nin Samsun’daki güçlü teşkilat yapısına dikkat çeken İl Başkanı Burhan Mucur, üzerlerindeki sorumluluğun farkında olduklarını kaydederek, “MHP, bir siyasi parti olmanın da ötesinde, büyük bir davanın adıdır. Samsun’daki kıymetli teşkilat mensuplarımızla birlikte, bu büyük davaya hizmet etmek bizler için gurur kaynağıdır. Bizler, il yöneticilerinden ilçe yöneticilerine, meclis üyelerinden mahalle başkanlarına, üyelerinden gönül verenlerine kadar büyük ve güçlü bir aileyiz” dedi.
Sorumluluğumuzun Bilincindeyiz
Samsun’un 17 ilçesinde 58 belediye meclis üyesi ile belediyelerde görev aldıklarını hatırlatan MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, “Şehrimizin değişimi ve gelişimi noktasında, gerçekleştirilecek her olumlu çalışmanın, her koşulda destekçisi olduğumuzun ve bundan sonra da olacağımızın bilinmesini isterim. Samsun’un 17 ilçe belediyesinde 58 belediye meclis üyemiz bulunuyor. Her bir meclis üyemiz, bu sorumlulukla hareket ediyor, hemşerilerimizin derdiyle dertleniyor, sorunların çözümü için mücadele ediyor” şeklinde konuştu.
Ülkemiz ve Şehrimiz İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz
MHP Belediye Meclis Üyelerine uyarılarda da bulunan MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, “Milliyetçi Hareket Partisi, bu milletin ta kendisidir. Siyasi çıkarlara, makam ve mevki uğruna bozulacak bir duruşumuz asla olmaz. Bu anlamda genel başkanımız, kıymetli liderimiz Devlet Bahçeli’nin evlatları olarak çizgimizden asla vazgeçmeyeceğiz. “ Ülkücü olmanın farkındalığıyla, ülkemiz ve şehrimiz için çalışmaya, üretmeye, mücadele etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.