Dolar 32,4029
Euro 34,7782
Altın 2.401,65
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 15°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
15°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Başkan Selvitopu’na hizmet teşekkürü!

Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı noktalarındaki çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

Başkan Selvitopu’na hizmet teşekkürü!
11 Şubat 2024 16:16
176
A+
A-

Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı noktalarındaki çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ekiplerin Vatan Mahallesi’nde yürüttüğü kaldırım ve kilit parke taşı döşeme işini yerinde inceleyerek, bölgedeki vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlar çalışmalar nedeniyle Başkan Selvitopu’na ve Karabağlar Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Ekiplere kolaylıklar dileyen Başkan Selvitopu’na, Mahalle Muhtarı Temel Doğru da eşlik etti.

Başkan Selvitopu daha sonra, Karabağlar Belediyesi’nin Eskiizmir Mehdiyye Camii’ne kazandırdığı cenaze servis asansörünü bölge sakinleriyle birlikte hizmete açtı.

Aynı zamanda Azerbaycan Türkleri ve Dost Dernekler Federasyonu Başkanı olan bölge sakinlerinden İsa Ambarcı, kot farkı nedeniyle cenazeleri 3 kat taşımak zorunda olduklarını belirterek, “Allah başkanımızdan bin kere razı olsun, gayreti sayesinde bu sorunumuz çözülmüş oldu. Katkıları ve Karabağlar’a verdiği emekler nedeniyle kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Cami İmamı Kenan Güzelkaya da her zaman yanlarında olması ve destekleri nedeniyle Başkan Selvitopu’na teşekkürlerini iletti.

Başkan Selvitopu da, sıkıntının giderilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Böyle acılı günlerde bir de bu tür sıkıntılarla uğraşılması bizi üzmüştü. Şimdi sorun giderilmiş oldu. Hayırlı uğurlu olsun. Hayatta önemli olan acıyı, sevinci, sevgiyi paylaşabilmek. Sizlerle bunu paylaşabildiğimiz için ne mutlu bize. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kurdela kesiminin ardından Başkan Selvitopu’na Azeri ve Türk bayrağı armağan edildi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.