Dolar 34,0620
Euro 37,8878
Altın 2.811,75
BİST 9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
26°C
Hafif Yağmurlu
Çar 23°C
Per 25°C
Cum 25°C
Cts 25°C

BOLAMAN’IN CAZİBESİ ARTIYOR

BOLAMAN’IN CAZİBESİ ARTIYOR
17 Eylül 2024 12:18
41
A+
A-

BOLAMAN’IN CAZİBESİ ARTIYOR

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FATSA BOLAMAN’IN CAZİBESİNİ ARTTIRIYOR. BOLAMAN PARK’IN ARDINDAN BU KEZ DIŞ CEPHE VE SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA ÇALIŞMALARIYLA BOLAMAN FATSA’NIN CAZİBE MERKEZİ OLACAK

 

Altınordu, Ulubey, Perşembe ve Gürgentepe’de cephe iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren, Kumru’da da çalışmalarına devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçeleri sağlıklı ve modern binalarla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, Fatsa ilçesinin turizm açısından önemli mahallelerinden birisi olan Bolaman’da da benzer iyileştirme çalışmalarını hayata geçirmeye hazırlanıyor.

 

3 SOKAKTA UYGULANACAK

 

Bolaman’da 3 bin 100 metrekarelik alanda 25 yapı ve 3 sokakta uygulanacak proje kapsamında sokak girişinde bulunan zemin katlar taş kaplama, üst katlar ahşap kaplama yapılacak. Mavi ve yeşilin gölgesinde dokuyu zenginleştirilmesi için seçilen ahşap ve taş malzemeler yanında krem renk boya uygulaması gerçekleştirilecek. Böylece yine Ordu Büyükşehir Belediyesinin restorasyon çalışması yapacağı, sivil mimari örneklerinden bir tanesi olan Haznedaroğlu Konağı ile uyumlu bir bina sağlıklaştırması yapılacak.

 

AÇIK HAVA SATIŞ ALANI OLUŞTURULACAK

 

Proje kapsamında cami sokağı, el sanatları ve organik ürünlerin satışına uygun olarak tasarlanacak. Ahşap modülden oluşan satış birimlerinde ürün sergi ve satışları yapılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.