Dolar 33,5857
Euro 37,0527
Altın 2.641,24
BİST 9.830,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Açık
Samsun
29°C
Açık
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 29°C

Canik’te Çocuklar Ödüllerine Kavuşuyor

Canik’te Çocuklar Ödüllerine Kavuşuyor
14 Ağustos 2024 16:19
3
A+
A-

Canik’te Çocuklar Ödüllerine Kavuşuyor

 

Canik Belediyesi ‘Haydi Güle Oynaya Camiye Gel’ projesi ödül töreni, 16 Ağustos 2024 Cuma günü gerçekleştirilecek.

Canik Belediyesi’nin ilçede geleneksel olarak düzenlediği ‘Haydi Güle Oynaya Camiye Gel’ projesinin ödül töreni 16 Ağustos 2024 Cuma günü saat 15.30’da, Canik Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenecek. Yoğun katılımın beklendiği program kapsamında, yaz tatili döneminde 30 gün boyunca camiye giden çocuklar ve gençlere hediyeleri teslim edilecek. Vatandaşları Haydi Güle Oynaya Camiye Gel Ödül Töreni’ne davet eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin heyecanına ortak olacağız” dedi.

 

Gelenek Devam Ediyor

Canik’te her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdikleri ‘Haydi Güle Oynaya Camiye Gel’ projesine bu yıl da, binlerce çocuk ve gencin katıldığını ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik’imizde bir gelenek haline getirdiğimiz Haydi Güle Oynaya Camiye Gel projemiz bu yıl da çocuklarımızın, gençlerimizin ve ailelerimiz yoğun ilgisine mazhar oldu. Projemize katılarak bu güzide kardeşlik ikliminde yer alan tüm çocuklarımıza, gençlerimize,ailelerimize, proje süreci boyunca görevlerini özveriyle sürdüren din görevlilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın ve gençlerimizin heyecanına ortak olacağımız, onların sevincini paylaşacağımız ödül törenimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” diye konuştu. 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.