Dolar 32,4909
Euro 34,9449
Altın 2.430,59
BİST 9.810,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 22°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
22°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 17°C

Canik’te “Sokağım Evim Kadar Temiz Olsun Projesi” sürüyor

CANİK BELEDİYESİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN “SOKAĞIM EVİM KADAR TEMİZ OLSUN” İSİMLİ TEMİZLİK PROJESİ BELİRLİ BİR PROGRAM DÂHİLİNDE İLÇENİN TÜM MAHALLELERİNDE DEVAM EDİYOR.

Canik’te “Sokağım Evim Kadar Temiz Olsun Projesi” sürüyor
11 Ekim 2021 00:19
402
A+
A-

Canik Belediyesi tarafından yürütülen “Sokağım Evim Kadar Temiz Olsun” isimli temizlik projesi belirli bir program dâhilinde ilçenin tüm mahallelerinde devam ediyor.

“Sokağım Evim Kadar Temiz Olsun Projesi” kapsamında Düvecik Mahalle sakinleri ile buluşan Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri mahalle halkını bilgilendirdi. Detaylı mıntıka temizliğinin ardından sokaklar süpürülüp yıkandı. Molozlar alındı. Tüm mahalle detaylı bir şekilde temizlendi.

“Daha temiz bir Canik için çalışmalarımız aralıksız devam edecek”

Daha temiz bir Canik için mahalle sakinlerini bilgilendiren Canik Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Emuce, en büyük temizliğin kirletmemek olduğunu belirtti. Belediye olarak temizlik konusunda ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirten Emuce, “Yaşadığımız çevrenin daha temiz olması için, hem bireysel olarak hem de toplumsal olarak çaba sarf etmeliyiz. Ancak bunu birlikte sahiplenirsek başarabiliriz. Bütçemizden en büyük payı ilçemizin temizliği için harcıyoruz. Başlattığımız bu proje dâhilinde bu güne kadar 11 mahallemizde halkımızla bir araya gelerek, temiz çevre, temiz toplum bilincini vatandaşlarımıza ayrıntılı bir şekilde anlatıyoruz. Evimizin, bahçemizin temizliğine gösterdiğimiz ilgiyi, titizliği sokağımıza, mahallemize de göstermek zorundayız. Temiz ve sağlıklı bir toplum olsun istiyorsak, çevremizi evimiz, bahçemiz kadar temiz tutalım. İnsanlarımızın sağlığı için, mutluluğu için, daha temiz bir Canik için ‘Sokağım Evim Kadar Temiz Olsun Projemiz’ ilçemizin tüm mahallelerinde belirli bir program dâhilinde devam edecek” diye konuştu.

Mahalle muhtarından belediyeye teşekkür

Düvecik Mahalle Muhtarı Mustafa Semizoğlu ise, “Bu güzel hizmetler için başta Belediye Başkanımız İbrahim Sandıkçı olmak üzere Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ve tüm belediye çalışanlarına yaptıkları çalışma nedeniyle teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.