Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Çarşamba Bilim Parkı “Tam Bana Göre Festival”de ödüle layık görüldü

SAMSUN (AA) – Ankara'da gerçekleştirilen Tam Bana Göre Festival'de Çarşamba Bilim Parkı'nın ödüle layık görüldüğü bildirildi …

Çarşamba Bilim Parkı “Tam Bana Göre Festival”de ödüle layık görüldü
6 Ekim 2022 18:06
120
A+
A-

SAMSUN (AA) – Ankara'da gerçekleştirilen Tam Bana Göre Festival'de Çarşamba Bilim Parkı'nın ödüle layık görüldüğü bildirildi.

Çarşamba Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından 5-9 Ekim tarihlerinde Ankara Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen “Tam Bana Göre Festival”in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlendiği belirtildi.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan'ın Bilim Parkı ile ödüle layık görüldüğü aktarılan açıklamada, Doğan'ın ödülünü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın elinden aldığı aktarıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba Belediyesi ekiplerinin festival boyunca Çarşamba'yı ve ilçede gençlere yönelik yapılan yatırımları tanıtacaklarını anlattı.

Gençlerin bugünleri ile güçlü yarınları olduklarını vurgulayan Doğan, “Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde AK Parti ailesi olarak gençlerimiz ile bir araya gelmekten, onların yanında olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Hayata geçirdiğimiz Bilim Merkezi'mizin bahçesinde yer alan Bilim Parkı'mız ile Cumhurbaşkanı'mız tarafından ödüle layık görüldük. Çok mutlu ve gururluyuz.” ifadesini kullandı.

Doğan, şunları kaydetti:

“Her zaman gençlerimizle birlikte aklı, bilimi ve istişare kültürünü ön planda tutan anlayışımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizde gençlerimizin her anlamda kendilerini geliştirebilecekleri alanlar oluşturmak için durmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Sportif altyapımızın güçlendirilmesi, bileği ve yüreği sağlam sporcularımızın yetişmesi için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. İlçemizde spor tesislerimizin yapımı, mevcut tesislerin güçlendirilmesi için çalışmalarımız hızıyla sürüyor. Güçlü Türkiye, gençlerimizin başarıları ile daha da ileri gidecektir. Çarşamba Belediyesi olarak gençlerimizin hayallerine destek olmaya, onlarla yan yana yürümeye devam edeceğiz.”

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.