Dolar 32,3663
Euro 34,6979
Altın 2.388,22
BİST 10.176,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C

DR.CAN DOĞAN DÜNYA EVİNE GİRDİ

DR.CAN DOĞAN DÜNYA EVİNE GİRDİ
13 Şubat 2024 05:27
31
A+
A-

 Dr.Can Doğan ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncusu ve Müzik Öğretmeni Tuğçe Akat Konyaaltı Belediyesi hayat parkı Nikah salonunda gerçekleştirilen nikahla dünya evine girdi.

Antalya’nın tanınmış simalarının da katıldığı nikahta şıklık yarışı vardı.  Doğan ve Akat ailelerinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. 07 Haber olarak genç çifte mutluluklar diliyoruz.

CAN DOĞAN KİMDİR?

1983 yılında Antalya’da dünyaya gelen Dr. Can DOĞAN, tıp eğitimini Ankara Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra mecburi hizmetini Mardin Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde yapmış ve ardından İstanbul’da özel bir hastanede çocuk hastalıkları servisinde görev almıştır. 2011 yılında memleketi Antalya’ya dönerek çalıştığı sağlık kurumunda Acil Servis Sorumlu Hekimi olarak mesleğine devam etmektedir. Aynı zamanda Hava Ambulans hekimliği yapan Dr. Doğan, TAMGA Uluslararası Arama Kurtarma ve Yardımlaşma Derneği’nin Akdeniz Bölge Amiri, Muay Thai Federasyonu Sağlık Kurul Başkan Yardımcısı ve DGN Ambulans ve Özel Sağlık Hizmetleri’nin kurucusudur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.