Dolar 34,0669
Euro 37,6386
Altın 2.741,16
BİST 9.833,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
28°C
Hafif Yağmurlu
Cts 28°C
Paz 28°C
Pts 28°C
Sal 28°C

EĞİTİM SPONSORUMUZ UĞUR OKULLARI İLE SÖZLEŞME İMZALANDI

EĞİTİM SPONSORUMUZ UĞUR OKULLARI İLE SÖZLEŞME İMZALANDI
25 Temmuz 2024 11:40
22
A+
A-
Samsunspor Kulübü, Eğitim Hizmetleri kapsamında 2024-25 sezonu sonuna kadar yeniden Uğur Okulları ile anlaşma sağladı.

Kulübümüzün eğitim sponsoru olan Uğur Okulları ile Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine, Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz ve İcra Komitesi Üyesi Veysel Bilen, Operasyon Direktörümüz ve İcra Komitesi Üyesi Soner Soykan ile Satış ve Operasyon Müdürümüz Tuğba Kocaeli, Futbol Akademi Koordinatörü Savaş Serdar, Samsun Uğur Okulları Kurucusu Ender Gür, Samsun Uğur Kurs Kurucusu Saadettin Turgut, Uğur Okulları İlkadım Kampüs Müdürü Süleyman Çiftli, Canik Kampüs Müdürü Seyitahmet Sulubey ve Samsun Uğur Okulları Kurumsal İletişim Yöneticisi Duygu Eker Kaya katıldı.

İmza töreni sonrası konuşan Başkan Vekilimiz Veysel Bilen, “Uğur Okulları ile eğitim sponsorluğumuz başarılı bir şekilde devam etmekte. Sayın Ender Gür ve yönetimine yürütülen bu başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Samsun Uğur Okulları Kurucusu Ender Gür ise, “Samsunspor’umuzun eğitim sponsoru olmaya yeni sezonda da devam edeceğiz. Anlaşmamız hayırlı olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.