Dolar 32,7525
Euro 35,0851
Altın 2.450,67
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
28°C
Hafif Yağmurlu
Paz 28°C
Pts 30°C
Sal 30°C
Çar 30°C

Elmalı Ovacık yoluna bakım onarım yapılıyor

Elmalı Ovacık yoluna bakım onarım yapılıyor
6 Haziran 2024 13:42
35
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ekipleri Elmalı’nın Ovacık Mahallesine

ulaşım sağlayan yolda bakım, onarım ve yama çalışması yaptı. Elmalı şehir merkezine 52 kilometre uzakta olan Ovacık Mahallesinin bozulan ve çukur oluşan yollarına bakım yapıldı. Ekipler, sıcak asfalt malzemeyle oluşan çukurları onararak yolları daha güvenli hale getirdi.

MUHTAR ERCAN AK’TAN TEŞEKKÜR

Elmalı Ovacık mahalle Muhtarı Ercan AK ‘’Ovacık Mahallesi Elmalı’ya bağlı, ulaşımı en uzakta olan bir mahallemizdir. Mahallemiz kırsalda olduğundan ulaşımı zordur. Kış aylarında yollarımızın asfaltı belli aralıklarla bozuldu ve çukurlar oluştu. Araç sürücüleri çok kez şikâyetlerini bize iletti. Bizde yolumuzun durumunu yetkililere ilettik. Sağ olsun ekipler kısa sürede gelerek bakım ve onarımını yaptı. Yolumuz daha konforlu hale geldi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.