Dolar 32,3910
Euro 34,7746
Altın 2.397,14
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Erdoğan Samsun mitinginde konuştu

Erdoğan Samsun mitinginde konuştu
15 Şubat 2024 16:29
47
A+
A-

Erdoğan Samsun mitinginde konuştu

SAMSUN – BHA 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun’da düzenlenen mitingde vatandaşlarla buluştu.

Erdoğan, maden kazası ve Marmara’daki batan gemiye ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

”Bu afette 9 işçimizin toprak altında kaldığı tespit edildi. Bakanlıklarımızdan, kurumlarımızdan, belediyelerimizden, ordumuzdan, sivil toplum kuruluşlarımızdan binlerce kişi bölgedeki arama-kurtarma çalışmalarımıza destek veriyor. İhtiyaç duyulan her türlü araç gereç de gönderiliyor. Toprak altından güzel haberler almayı ümit ediyoruz. Maalesef bu sabah da Marmara’da bir kargo gemisi battı. Dalgaların boyunun 3 metreye ulaştığı zorlu hava şartlarına rağmen bir an önce kardeşlerimizi kurtarmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bir kez daha Erzincan’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Eser ve hizmet konusunda bizimle yarışacak kimse tanımıyoruz’ diyerek ana muhalefetin tek gündeminin seçim sonrası CHP’si olduğunu belirtti, önemli mesajlar verdi.

”Türkiye Yüzyılı hedefimiz için verdiğiniz desteğe şükranlarımı sunuyorum”

”Samsun’da sizlerle olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Hamd olsun Samsun her gelişimizde bizi samimiyetle kucakladı. Sadece bununla kalmayıp sandıkta da desteğini bizden esirgemedi. Mayıs ayındaki seçimde Samsunlu kardeşlerim yüzde 62’şer oy oyanıyla teveccüh gösterdi. Türkiye Yüzyılı hedefimize verdiğiniz destek için her birinize şükranlarımı sunuyorum.

Samsun 31 Martta da Cumhur İttifakı adaylarının yanında yer alarak yeni bir destan yazacaktır. Bu seçimlerde niyetimiz ülkemizin tamamını gerçek belediyecilikle buluşturmaktır.

31 Mart seçimlerinde Samsun’dan yüksek oy beklentisi var

31 Mart’ta da şehirlerimizden müjde alacağımıza inanıyorum. Her zaman Samsun yol açıcı, istikamet gösterici vasfıyla öne çıkmış bir şehirdir. Bu seçimde de sizden aynı liderliği bekliyoruz. Sizlerden bir kez daha destek istiyoruz. Sandık başında vuracağınız mühürle sadece kendinizin değil, çocuklarınızın nasıl bir şehirde yaşayacağının kararını da vereceksiniz. Şehirlerimizi alt ve üst yapısıyla geliştirerek evlatlarımıza daha güçlü bir vatan bırakmakla mükellefiz. Bu ülkenin her karış toprağını eserlerimizle donatmak boynumuzun borcudur.

Seçime kadar hep beraber çok çalışmalıyız. Kapı kapı dolaşacağız. AK Parti’nin alameti farikası nedir diye sorarsanız, eser ve hizmettir. Bu hakikati herkes de kabul eder. Gerçekleştirdiğimiz demokrasi ve kalkınma adımlarıyla Cumhuriyetimize destek olan bir partidir. Eser ve hizmet konusunda bizimle yarışacak kimse tanımıyoruz. Vizyon, proje ve yatırım konusunda da bizimle yarışacak kimse çıkmadı.

”Siyasi hayatımızın 30 yılını ülkemize hizmetle geçirdik”

Darbeyle terörle, hak ve özgürlük ihlalleriyle bizim milletimizi mutsuz ettiler. Biz siyasi hayatımızın son 30 yılını ülkemize hizmetle geçirdik. Milletimizin hanesine yazdırdığımız her kazanımı birer şeref gibi göğsümüzde taşıyoruz.

Biz size inanıyor, güveniyoruz. 31 Mart akşamı da Samsun’dan bir başka ses çıkacak. Ziyaret ettiğimiz şehirlerimizde yaptığımız yatırımları özetin özeti de olsa anlatıyoruz.

Hatırlanmayan ve hatırlatılmayan her şey unutulmaya mahkumdur. Bunun için anlatmayı sürdüreceğiz.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.