Erzurum’da silahlı saldırı: 26 yaşındaki genç ağır yaralı
Erzurum’da kimliği belirsiz kişi veya kişilerce düzenlenen silahlı saldırıda 26 yaşındaki Berşan Ağyürek ağır yaralandı. Polis ekipleri kaçan saldırganların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.
Olay, Rabia Ana Mahallesi 2. Kars Kapı Caddesi’nde meydana geldi. Berşan Ağyürek, henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.
Ağır yaralanan Ağyürek, vatandaşların yardımıyla özel bir araçla Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay yerinde inceleme
Polis ekipleri saldırının yaşandığı noktada güvenlik önlemi alırken, olay yeri inceleme ekipleri hem caddede hem de hastanenin acil servis girişine bırakılan otomobil üzerinde delil çalışması yaptı. Yapılan incelemelerde aracın arka camına kurşun isabet ettiği belirlenirken, saldırının gerçekleştiği bölgede boş kovanlar da bulundu.
Yoğun bakımda tedavisi süren Ağyürek’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis, olayın faillerini yakalamak için soruşturmasını sürdürüyor.