Dolar 32,3811
Euro 34,7754
Altın 2.396,64
BİST 10.234,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 20°C

GENÇ AVUKATLARIN BAŞKANI YENİDEN AVUKAT BERK ONARAN !

GENÇ AVUKATLARIN BAŞKANI YENİDEN AVUKAT BERK ONARAN !
23 Mart 2024 22:51
104
A+
A-

 

Samsun Barosu Genç Avukatlar Meclisi’nin 9. Seçimli Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Samsun Adliyesi İsa Fidan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seçimde, meslekte 5 yılını ve 30 yaşını tamamlamamış avukatlar ile stajyer avukatlar oy kullanarak; divan heyetini, başkanı, ve yönetim kurulunu seçti.

•Başkan tekrardan Avukat Berk ONARAN oldu.
Avukat Berk Onaran ve Avukat Burak İlbey’in başkan adayı olduğu seçim sonunda Genç Avukatlar Meclisi’nin Başkanı Av. Berk ONARAN oldu.

Seçim sonrasında konuşan Samsun Barosu Genç Avukatlar Meclisi’nin Başkanı Av. Berk ONARAN “Bu seçim sürecinde tarafımın seçilmesine destek veren ve teveccüh gösteren tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim. Samsun Baromuzun büyüdüğü ve gençleştiği bir dönemdeyiz. Bu dönemde genç meslektaşlarımızın sorunlarını en etkili ve gerçekçi şekilde çözmek amacıyla ekip arkadaşlarımla beraber tam bir uyum içerisinde çalışacağız. Aynı zamanda Genç Avukatlar Meclisimizin adına layık olacak şekilde sosyal ve etkin bir meclis yaratacağımızın sözünü şimdiden veriyoruz” ifadelerini kullandı.

22.03.2024 tarihinde Samsun Barosu Genç Avukatlar Meclisi Seçimli Olağan Genel Kurulu ifa edilmiş olup 9. Dönem Genç Avukatlar Meclisi aşağıdaki şekilde belirlenmiştir.

Başkan
Av. Berk ONARAN

Yönetim Kurulu Üyeleri
Av. Elif DEDEZADE
Av. Sıla KAYA
Av. Tuğrul COŞKUN
Av. Doğukan ÇEBİN
Stj. Av. Eylem Buket GÖRGÜLÜ
Stj. Av. Buğra ÖZDAĞ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.