Dolar 34,2418
Euro 37,0636
Altın 3.000,03
BİST 8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 17°C

Geriye Düşüp Kazanmak Kolay Olmadı!…

Geriye Düşüp Kazanmak Kolay Olmadı!…
21 Ekim 2024 13:04
35
A+
A-

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, 2-2’lik skorla tamamlanan Fenerbahçe A.Ş. müsabakası sonrası açıklamalarda bulundu.

  Teknik Direktör Thomas Reis, “Herkese öncelikle iyi akşamlar. Sahada takım olarak çok iyi bir performans gösterdik. Taraftarımızın önünde de aslında istediğimiz oyunu sergiledik diyebilirim. Birinci devrede ne yazık ki sakin kalmayı başaramadık. Yeterince özgüvenle oynayamadık. Ancak ikinci yarıda çok daha iyi bir performans sergiledik. Fenerbahçe çok zorlu bir rakip, çok iyi bir takım. Böyle bir rakibe karşı iki defa geriye düşüp geri gelmek tabii ki kolay olmadı. Bu yüzden de oyuncularıma gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür ediyorum. Fenerbahçe’ye karşı aldığımız bir puandan ötürü mutluyuz.
Tabii Mourinho gibi bir teknik direktörden güzel sözler duymak beni ayrıca mutlu ediyor. Harika bir hoca kendisi. Ben de ona ligin geri kalanında bol şans diliyorum. Ancak şöyle bir durum var; şanslı olduğumuz bir pozisyon vardı. Özellikle üçüncü golü atmış olsalardı, belki de oyun orada bitecekti. Bir sonraki maçlarda daha iyi işler yapmamız gerekiyor.
Taraftarımıza özellikle teşekkür etmek istiyorum. Maç sırasında yaptıkları o koreografi çalışması inanılmazdı. Ellerinden geldiğince bugün de bizi desteklemeye çalıştılar. Çok güzel bir hazırlık yapmışlardı. Daha önce de söylemiştim; taraftarımız bizimle birlikte olursa, çok güzel bir sezon geçirebiliriz. Umarım desteklerini bizden esirgemezler ve hep birlikte güzel bir sezon geçiririz” ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.