Dolar 33,0285
Euro 35,9410
Altın 2.501,15
BİST 10.871,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Az Bulutlu
Samsun
28°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 30°C

Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız 2 günlük Ankara programı gerçekleştirdi

Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız 2 günlük Ankara programı gerçekleştirdi
25 Temmuz 2024 22:12
1
A+
A-

Başkan Yıldız Ankara programı çerçevesinde parti ayrımı gözetmeksizin tüm Sakarya milletvekillerini ziyaret etti.

Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız yoğun çalışma temposuna devam ediyor. Başkan Yıldız bu kapsamda Ankara programı yaparak bir dizi ziyaretlerde bulundu. 2 günlük program çerçevesinde tüm Sakarya Milletvekilleri ile görüşmeler gerçekleştiren Başkan Yıldız; “Göreve gelmemizin akabinde ilçedeki çalışmalarımızı yoluna koyduk ve düzeni sağladık. İlçemiz hakkında istişarelerde bulunmak ve milletvekillerimize ilçemiz hakkında bilgiler sunup istişareler etmek üzere Ankara ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda parti ayrımı gözetmeksizin tüm Sakarya Milletvekillerimizden randevu talebi oluşturduk. Sağolsun tüm milletvekillerimiz meclisteki yoğun çalışma temposuna rağmen bizleri kabul ettiler. Sadece bağımsız milletvekilimiz Ümit Dikbayır’ın meclis dışı programları sebebiyle görüşme gerçekleştiremedik. Tüm milletvekillerimize şükranlarımı sunuyor, meclis çalışmalarında başarılar diliyorum.” Dedi.

Başkan Yıldız 2 günlük program çerçevesinde TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan, MHP Sakarya Milletvekili Levent Bülbül, CHP Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent ve Ak Parti Sakarya Milletvekilleri Ali İnci, Ertuğrul Kocacık, Lütfü Bayraktar ve Murat Kaya’yı makamlarında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

BAŞKAN YILDIZ’DAN YRP’Lİ VEKİLLERE ZİYARET

Başkan Yıldız, Sakarya Milletvekillerinin yanı sıra Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla ile Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Doğan Bekin ile TBMM’deki çalışma ofislerinde ziyaret ederek görüşmeler gerçekleştirdi.

TÜRK-İŞ GENEL BAŞKANI ERGÜN ATALAY İLE ÖZEL GÖRÜŞME

Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız, Ankara programı çerçevesinde aslen Sakaryalı olan Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Genel Başkanı Ergün Atalay’ı TÜRK-İŞ Genel Merkezi’nde ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Sakarya ve Geyve üzerine istişarelerde bulunuldu.

BAŞKAN YILDIZ’DAN YRP GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI KILIÇ VE GEYVELİ’YE ÖZEL ZİYARET

Başkan Yıldız Ankara programları çerçevesinde Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Önceki Dönem Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ı çalışma ofisinde ziyaret etti. Yaklaşık 3 saat süren görüşmede parti ve devlet tecrübelerini Başkan Yıldız’a aktaran Bakan Kılıç; “Başkanımızı yerel seçimlerdeki başarısı sebebiyle tebrik ediyorum. Şimdi hizmet zamanı. Belediye Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyor, ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyorum.” Dedi.

Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız YRP Genel Merkezi’nde Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Geyveli’yi ziyaret ederek Ankara programını sonlandırdı. Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen görüşmede Geyve Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri ile ilgili istişareler gerçekleştirildi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Editör/Haber Müdürü
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.