Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Açık
Samsun
30°C
Açık
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 28°C
Çar 27°C

Girişimci kadınlar KO

Girişimci kadınlar KO
14 Temmuz 2024 19:48
8
A+
A-

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, girişimci kadınlara yönelik anlamlı bir projeye imza attı. “Kadın Girişimciler Alışveriş Festivali” projesiyle kadınlara kendilerini geliştirme ve üretici kimliklerini keşfetme fırsatı tanıyan Büyükşehir aynı zamanda el emeğine olan ilgiyi artırdı. Sekapark’ta gerçekleşen festivale Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Berna Abiş de katıldı. Abiş, Büyükşehir Belediyesi olarak kadın üreticilere desteklerinin süreceğini söyledi. Stantları tek tek gezen Abiş, girişimci kadınlarla sohbet edip, alışveriş yaptı.

 

60 KADIN GİRİŞİMCİ KATILDI

Festivale 60 Komek Sepeti üreticisi katıldı. Üretici kadınlar, amigurumi, takı aksesuar, ahşap boyama, iğne oyası, kupalar, çeyiz ürünleri gibi çok çeşitli ürünleri alıcısıyla buluşturdu. Programda KO-MEK müzik usta öğreticilerinin sahne gösterisi ilgiyle izlenirken, çocuklar için de yüz boyama etkinliği yapıldı.

 

ÜRETEN KADINLARIN DOSTU; KO-MEK

KO-MEK kursiyerlerinin vergi dairelerinden kolayca muafiyet belgesi alarak el emeği göz nuru eserlerini satışa sunduğu komeksepeti.com, üreten kadının yanında olarak destek sağlıyor. KO-MEK kursiyerleri tarafından özenle hazırlanan ürünler, birçok ihtiyaç sahibi üreticiye de gelir kapısı oluyor. Ürünlerini güvenli bir şekilde satan kursiyerlerin kimi elde ettiği kazancını çocuğunun eğitimi için harcarken kimi de evinin mutfağına katkıda bulunuyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.