Dolar 32,3774
Euro 34,7829
Altın 2.395,99
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 21°C

GÜNCELLEME – Samsun’da bir doktor hastanede darbedildi

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNÜN AÇIKLAMASI EKLENDİ

GÜNCELLEME – Samsun’da bir doktor hastanede darbedildi
16 Haziran 2023 13:13
67
A+
A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Çarşamba ilçesinde bir doktor, görev yaptığı hastanede darbedildi.

Vali Zülkif Dağlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Çarşamba Devlet Hastanesi'nde görevli Dr. Ekrem Kayaalp'in darbedildiği saldırıyı kınadı.

Kayaalp'a acil şifa dileyen Dağlı, “Tüm sağlık camiamıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Konuyla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmış olup, konunun yakinen takipçisi olacağımın bilinmesini istiyorum.” ifadesini kullandı.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada da 15 Haziran'da Çarşamba Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne aralarında husumet yaşanan kişilerin tedavi amaçlı getirildiği belirtildi.

Bu kişilerin tedavisi sırasında görevli hekim Ekrem Kayaalp ile sağlık çalışanlarına yönelik fiziki saldırı yaşandığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Acil servisimizde kullanılan ekipmanların da büyük zarar gördüğü saldırı sonrası beyaz kod işlemi başlatılmış, Sağlık Müdürlüğümüz tarafından kolluk güçleri ve yetkili adli makamlarla irtibata geçilmiş, yaralanan hekimimizin tedavisine Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde başlanmıştır. Sağlık Müdürlüğü olarak bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, hekimimize ve Çarşamba Devlet Hastanesi Acil Servis ekibimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yaşanan bu hadisenin hukuken her aşamasında yakından takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz.”

Muhabir: Tuncay Bekar

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.