Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
26°C
Hafif Yağmurlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 27°C

Güzelbahçe Belediyesi’nde E

Güzelbahçe Belediyesi’nde E
11 Temmuz 2024 14:12
18
A+
A-

Halka kolaylık sağlamak adına İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, e-imar sistemine geçti. Başkan Mustafa Günay, “Vatandaşlarımız bu hizmet sayesinde belediyeye gelmeden imar durumunu kolaylıkla öğrenebilecek. 12 mahallemizin tamamı e-imar uygulamasına açıldı” dedi.

Göreve geldikleri ilk günden itibaren birçok müdürlükte, hizmetleri tekrardan gözden geçirdiklerine ve kalıcı çözümler üretmeye devam ettiklerine dikkat çeken Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, “Bir yeniliği daha vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Sözlü imar durumu alabilmek için; belediyeye gelme veya telefonla ulaşmaya çalışma dönemini bugün itibariyle bitirdik. Teknolojiyi ve dijitalleşmeyi belediyemizin her bir hizmetinde kullanmaya devam edeceğiz” dedi.

‘Belediyede teknolojiyi en iyi şekilde kullanacağız’

Akıllı ve yeni nesil belediyecilik hizmetlerinin yerinde hızlı, etkili ve verimli bir şekilde yapılması için yeni uygulamaları hayata geçirdiklerine dikkat çeken Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, “İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüzü, dijital dönüşüm çalışması ile vatandaşa hızlı bir şekilde hizmet eder noktaya getiriyoruz. Bu uygulama ile vatandaşlar imar durumuna ait bilgilere belediyeye gelmelerine gerek kalmadan internet üzerinden ulaşabilecekler. Uygulamaya ada ve parsel bilgileri girilerek imar durumu için rahatlıkla sorgulama yapılabilecek. Belediye hizmetlerini vatandaşımızın ayağına götürmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Vatandaşların belediye ile ilgili iş ve işlemlerini hızlı ve kolay gerçekleştirmesini hedefleyen e-imar uygulamasını isteyen herkes belediyenin www.guzelbahce.bel.tr web sitesine girip e-imar linki üzerinden rahatlıkla kullanabilecek. Ada ve parsel bilgileri girilerek imar durumu için sorgulama yapılabilecek. İmar durumu görüntülenebilecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.