Dolar 33,5857
Euro 37,0527
Altın 2.641,24
BİST 9.830,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Açık
Samsun
29°C
Açık
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 29°C

Halka hizmet için halkın arasında 

Halka hizmet için halkın arasında 
14 Ağustos 2024 16:21
3
A+
A-

Halka hizmet için halkın arasında 

 

Belediye hizmetlerini yerinde incelemek için sık sık saha çalışmalarına katılan Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, halk buluşmaları ile vatandaşların taleplerini dinliyor.     

                                                              

 

                                                         ****

 

Başkan Türkel son olarak Mimar Sinan Mahallesi’nde kurulan halk pazarında, vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Türkel’i sevgi gösterileri ve alkışlarla karşılayan Atakumlular, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek taleplerini ilettiler. Pazar esnafının yaşadığı sıkıntıları da dinleyen Türkel, yapılacak çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi. 

 

“HALKA HİZMET İÇİN 

  HALKIN ARASINDA OLACAĞIM”

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, halk buluşmalarının artarak devam edeceğini belirterek ziyaretle ilgili, “Bugün, pazar esnafımız ve alışveriş yapan vatandaşlarımızla bir araya geldik. Gündelik yaşamdan, sosyal ve ekonomik hayata kadar karşılaştıkları sorunları ve taleplerini dile getirdiler. Samimi bir havada sohbet ettik. Ben, onlara belediye çalışmalarımız ve hayata geçireceğimiz projeler hakkında bilgi verdim. ‘Halkımıza hizmet için, her zaman halkın arasında olacağız’, diyerek bu yola çıktık. Birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek için, Atakum’un dört bir yanında ziyaretlerimize devam edeceğiz. Atakum Belediyesi olarak sunduğumuz hizmetlerde ve hayata geçireceğimiz projelerde her bir Atakumlunun fikri, sesi ve emeği karşılık bulacak. Atakum’u adına yakışır, dinamik, üretim ve istihdamı fark yaratan bir kent seviyesine ulaştırmak için tüm imkanlarımızı kullanacağız.” diye konuştu. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.