Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 18°C

Havza İlk Kıvılcım Anaokulu’nda 23 Nisan şenliği düzenlendi

SAMSUN (AA) – 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Havza İlk Kıvılcım Anaokulu tarafından şenlik gerçekleştirildi.Okul bahçesinde düzenlenen şenlikte çocuklar ebru, akıl oyunları, yüz boyama ve geleneksel çocuk oyunları etkinliklerine ka…

Havza İlk Kıvılcım Anaokulu’nda 23 Nisan şenliği düzenlendi
26 Nisan 2023 13:59
121
A+
A-

SAMSUN (AA) – 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Havza İlk Kıvılcım Anaokulu tarafından şenlik gerçekleştirildi.

Okul bahçesinde düzenlenen şenlikte çocuklar ebru, akıl oyunları, yüz boyama ve geleneksel çocuk oyunları etkinliklerine katılarak gönüllerince eğlendi. Çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ikram edildi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak, “Programa emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Dün olduğu gibi bugün de yarın da çocuklarımızın yaşayacağı bir ilçe için çalışıyoruz. Çocuklarımızın geleceği için çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

Okul müdürü Galip Seven de katılımcılara teşekkür ederek, “Baharın geldiği bu günlerde Gazi Mustafa Atatürk'ün çocuklara hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocuklarımız ile kutlamaktan mutluyuz.” diye konuştu.

Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz Ertuğ, okul idarecileri, anaokulu öğrencileri ve velileri katıldı.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.