Dolar 32,5826
Euro 34,6662
Altın 2.527,36
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 22°C
Pts 19°C
Sal 27°C

Havza OSB’ye doğal gaz arzı

SAMSUN (AA) – Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemi, Havza Organize Sanayi Bölgesine doğal gaz arzı sağlayacak bağlantı hattının ilgili firma …

Havza OSB’ye doğal gaz arzı
17 Ocak 2022 18:31
203
A+
A-

SAMSUN (AA) – Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemi, Havza Organize Sanayi Bölgesine doğal gaz arzı sağlayacak bağlantı hattının ilgili firma tarafından 2022 yatırım programına dahil edildiğini belirtti.

Özdemir, yaptığı açıklamada hafta sonu doğalgaz dağıtım firmasının İstanbul'da bulunan merkezini Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ile Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Erkan Acar birlikte ziyaret ettiklerini söyledi.

Akmercan Şirketler Grubunu Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Akmercan ve Yönetim Kurulu Üyesi Gazi Akmercan ile Havza OSB'ye doğal gaz arzı için bağlantı hattı ve yatırımın 2022 yılı yatırım programına dahil edilmesi konularında görüştüklerini anlatan Özdemir, şunları dile getirdi:

“Doğal gaz sanayi üretiminde önemli bir rol oynamakta. Havza OSB'ye doğal gaz verilmesi Havza OSB'ye daha çok yatırımcı gelmesi bu da işsizlik ve istihdam sorununun daha hızlı çözülmesi demek. Ayrıca Havza OSB'ye gaz arzı Üniversite Mahallemize ve Havza Meslek Yüksekokuluna doğal gaz arzının sağlanması demek. Yapılan görüşmelerin olumlu olarak sonuçlanması ve Havza Organize Sanayi Bölgesi'ne doğal gaz arzı için bağlantı hattı ve yatırımın 2022 yılı yatırım programına alınmasından dolayı çok mutluyuz. Havza Organize Sanayi Bölgemize ve Havza'mıza hayırlı uğurlu olsun.”

Başkan Özdemir iki gün süren İstanbul ziyareti kapsamında Havza OSB'de yatırım yapmayı planlayan iş insanları ile bir araya geldiklerini belirterek, “Yaptığımız toplantıda iş insanlarına Havza Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktardık ve iş insanlarını Havza OSB’ye yatırıma davet ettik.” dedi.

Muhabir: Dilek Sezen

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.