Dolar 32,5403
Euro 34,8137
Altın 2.432,29
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 31°C
Az Bulutlu
Samsun
31°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 18°C

Havza Yöresel Ürün ve Kapalı Pazaryeri yapımı için protokol imzalandı

SAMSUN (AA) – Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, ilçede yapılacak Yöresel Ürün ve Kapalı Pazaryeri için Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) ile protokol imzalandığını bildirdi.Özdemir, yaptığı açıklamada, Havza Belediy…

Havza Yöresel Ürün ve Kapalı Pazaryeri yapımı için protokol imzalandı
3 Şubat 2023 13:23
97
A+
A-

SAMSUN (AA) – Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, ilçede yapılacak Yöresel Ürün ve Kapalı Pazaryeri için Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) ile protokol imzalandığını bildirdi.

Özdemir, yaptığı açıklamada, Havza Belediyesi tarafından yürütülen ve yaklaşık 3 milyon liraya mal olan istimlak çalışmalarının ardından Yöresel Ürün ve Kapalı Pazaryeri projesinin projelendirme çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Bu kapsamda Havza Belediyesi ile DOKAP Başkanı Hakan Gültekin arasında destek protokolü imzalandığını belirten Özdemir, “Hemşehrilerimize verdiğimiz sözü yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. İlçemizin önemli ihtiyaçlarından biri olan, misafirleri ve yöresel ürün üreten üreticilerimizi ve pazar esnafımızı yazın tozdan ve sıcaktan, kışın ise soğuk ve çamurdan kurtaracak, hijyenik ortamda alışveriş yapmalarını sağlayarak hizmet kalitesini artıracak Yöresel Ürün ve Kapalı Pazaryeri projemizi hayata geçiriyoruz.” dedi.

Pazaryeri için DOKAP'tan yüzde 60 destek sağlanacağını dile getiren Özdemir, “Kısa sürede ihale aşamamızı tamamlayarak projemizi hayata geçireceğiz. Pazaryerimiz 2473,28 metrekare alanda çelik konstrüksiyon ve üzeri kapalı 1709,00 metrekare kullanım alanına sahip olacak. Projemizin hayata geçirilmesinden dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank'a, milletvekillerimize, Sayın Hakan Gültekin'e teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.