Dolar 32,5214
Euro 34,7574
Altın 2.402,39
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Havza’da atletizm ilçe seçmeleri yapıldı

SAMSUN (AA) – Havza'da, Atletizm Geliştirme Projesi kapsamında ilçe seçmeleri gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından …

Havza’da atletizm ilçe seçmeleri yapıldı
17 Mart 2022 13:47
172
A+
A-

SAMSUN (AA) – Havza'da, Atletizm Geliştirme Projesi kapsamında ilçe seçmeleri gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen Atletizmi Geliştirme Projesi kapsamında il birinciliği yarışması için ilçe seçmeleri, Hilmi Tunalı Caddesi'nde yapıldı.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen seçmelerde 2008, 2009 ve 2010 doğumlu kız ve erkekler 1500 metre, 2 bin metre ve 2 bin 500 metrede koştu.

Tüm yaş gruplarında 30 kişi, birincilik için mücadele etti. Koşunun ardından dereceye girenlere madalyaları, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun tarafından verildi.

Kategorilerinde dereceye giren atletler, Atletizm Geliştirme Projesi İl Birinciliği yarışmalarında Havza'yı temsil etmeye hak kazandı.

Uzun, yarışmaya katılan tüm sporcu gençleri tebrik ederek, “Dereceye giren ve ilçemizi temsil etmeye hak kazanan gençlerimize de başarılar diliyorum. Amacımız spor yapan bir nesil yetiştirmek.” dedi.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.