DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Havza’da bayramlaşma programları düzenlendi

SAMSUN (AA) – Havza ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programları gerçekleştirildi. Havza Öğretmenevi'nde düzenlenen …

Banner Resmi
21.07.2021
308
A+
A-

SAMSUN (AA) – Havza ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programları gerçekleştirildi.

Havza Öğretmenevi'nde düzenlenen bayramlaşma törenine Kaymakam Metin Yılmaz, Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Yılmaz, bayram için gerekli her türlü tedbirin alındığını belirterek, “İlçemizde Kurban Bayramı huzur ve güven ortamında geçmekte. Alınan tedbirlerle herkes görevinin başında. Bu vesile ile Kıbrıs Türkü'nü zulümden kurtarmak için düzenlenen Kıbrıs Barış Harekatı'nın 47. yıl dönümü kutluyor, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyorum.” dedi.

Özdemir de Havza Belediyesinin ilgili birimlerinin bayram boyunca görevlerinin başında bulunduğunu vurgulayarak, herkesin bayramını kutladı.

Programın ardından Kaymakam Yılmaz ve beraberindekiler, şehitlik, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Havza Devlet Hastanesi, Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Amirliğini ziyaret ederek burada görevliler, hastalar ve kalanlarla bayramlaştı.

– Havza Belediyesinde bayramlaşma programı

Havza Belediye Başkanlığı tarafından belediye binası önünde kurulan bayramlaşma çadırında gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, eski Belediye Başkanı Murat İkiz, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ile Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Özdemir, bayramların birleştirici gücü olduğuna işaret ederek, “Sılayırahim yapan hemşehrilerimiz sayesinde ilçemiz yoğun bir bayram yaşamakta. Bu vesile ile şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz.” ifadesini kullandı.

Kovid-19 ile mücadelede en önemli etkenin aşı olduğunun altını çizen Özdemir, “Sırası gelen tüm halkımız aşılarını olmaları, önümüzdeki bayram daha rahat etmemiz için önemli. Tüm hemşehrilerimin ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutlar, Mevla'dan kesmiş ve kesecek oldukları kurbanların kabulünü niyaz ederim.” diye konuştu.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.