Dolar 32,7166
Euro 35,4450
Altın 2.488,23
BİST 10.881,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
26°C
Hafif Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 30°C

Havza’da evi yanan aileye Türk Kızılay’dan yardım eli

SAMSUN (AA) – Samsun'un Havza ilçesinde yangın sonucu evlerinde büyük hasar oluşan aileye Türk Kızılay tarafından mobilya ve buzdolabı …

Havza’da evi yanan aileye Türk Kızılay’dan yardım eli
17 Nisan 2022 17:08
177
A+
A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Havza ilçesinde yangın sonucu evlerinde büyük hasar oluşan aileye Türk Kızılay tarafından mobilya ve buzdolabı yardımında bulunuldu.

Yenice Mahallesi'nde bir kişinin hayatını kaybettiği yangında evlerinin bir kısmı yanan, eşyaları kullanılamaz hale gelen Yücel ailesine Türk Kızılay Havza İlçe Koordinatörlüğü tarafından yardım eli uzatıldı.

Havza Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Havza Belediyesinin katkıları ile evlerinin tadilatı tamamlanan Yücel ailesine Türk Kızılay Havza İlçe Koordinatörlüğü tarafından temin edilen buzdolabı ve koltuk takımı Türk Kızılay Havza İlçe Koordinatörü Ömer Faruk Çörekçioğlu ve Kızılay gönüllülerince teslim edildi.

Çörekçioğlu, Türk Kızılay'ın her zaman yardıma ihtiyacı olanın yanında olduğunu Yücel ailesini yalnız bırakmadıklarını söyledi.

Yangında annesini kaybeden ve evi hasar gören Hasan Yücel ise yaşadıkları acının büyük olduğunu ifade ederek, “Başımıza gelen felaketten sonra tüm kurumlarımız ve Türk Kızılay'ına, Sosyal Yardımlaşmaya, Havza Belediyesine hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim, hepsinden Allah razı olsun, her zaman yanımızda oldular. Verdikleri hizmetten dolayı da teşekkür ederim.” dedi.

Havza ilçesi Yenice Mahallesi'nde 10 Aralık 2021 tarihinde Hasan Yücel'e ait 2 katlı evde yangın çıkmış, yangında alzaymır hastası Fatma Yücel (65) hayatını kaybetmişti.

Muhabir: Dilek Sezen

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.