Dolar 32,4724
Euro 34,8410
Altın 2.423,72
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C

Havza’da “Kuruluştan bugüne hep birlikte 2023’e” programı düzenlendi

SAMSUN (AA) – AK Parti Havza İlçe Başkanlığı tarafından “Kuruluştan bugüne hep birlikte 2023'e” programı düzenlendi. AK Parti Samsun …

Havza’da “Kuruluştan bugüne hep birlikte 2023’e” programı düzenlendi
16 Kasım 2022 01:53
108
A+
A-

SAMSUN (AA) – AK Parti Havza İlçe Başkanlığı tarafından “Kuruluştan bugüne hep birlikte 2023'e” programı düzenlendi.

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti kadrolarının 20 yıllık çabalarının sonuçlarının alındığını, Türkiye'nin bugün fevkalade bir yere geldiğini söyledi.

Daha da güçlenerek, daha önemli aşamalara doğru yol almaya devam edeceklerini belirten Demircan, “Türkiye bugün her yerde sözü geçen ve yardımı istenen ülke oldu. Bu, milletimizin bize verdiği destek, hükümet ve devlete sahip çıkmasıyla oldu. Şimdi yeniden Türkiye Yüzyılı başlıyor. Bu basit bir slogan değil. Türkiye sizin gayretlerinizle bu mesafeyi katetti.” dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir de geçmişten bugüne kadar partiye emeği geçenlere teşekkür ederek, “Kurucu ilçe başkanlığı yapmış olduğum AK Parti'de, inşallah 2023'te de sizlerin destekleriyle Türkiye Yüzyılı için yolumuza devam edeceğiz. Havza'mız, ülkemiz ile daha da güçlü olacak.” ifadesini kullandı.

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ise Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanları Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2002'den bu yana ülkeye nice eserler kazandırdıklarını dile getirerek, “Bizim siyaset anlayışımızda gece gündüz çalışarak ülkemize ve milletimize büyük eserler kazandırmak, aşkla hizmet etmek var. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde 2023'e giderken her zaman olduğu gibi milletimizin gönlünde sağlam bir yerimiz var ve büyük destekleriyle yol yürüyoruz. Havza, bundan önce 15 seçimde olduğundan daha fazla destekle bizim yanımızda olacak.” diye konuştu.

AK Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan da 2023 hedefleri için gece gündüz, durmadan, çalınmadık kapı bırakmadan çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Toplantıya eski Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ile partililer katıldı.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.