Dolar 38,0061
Euro 41,6274
Altın 3.641,01
BİST 9.477,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 6°C
Yağmurlu
Samsun
6°C
Yağmurlu
Çar 10°C
Per 10°C
Cum 13°C
Cts 12°C

Hedef: Daha Güçlü Terme

Hedef: Daha Güçlü Terme
3 Aralık 2024 16:57
88
A+
A-

Halkın İlgisi DSP Terme İlçe Başkanı Hüseyin,Hedef: Daha Güçlü Terme

Demokratik Sol Parti (DSP) Terme İlçe Başkanı Hüseyin Boz, göreve geldikleri kısa süre içerisinde halkın büyük ilgisi ve desteğiyle karşılaştıklarını belirtti. Boz, yaptığı açıklamada, “Halkın göstermiş olduğu ilgi ve alaka bizleri son derece heyecanlandırıyor. 3 ay önce açtığımız Terme DSP İlçe Başkanlığımıza yönelik teveccüh, gayet olumlu ve anlamlı,” dedi.

Birlik ve Beraberlik Mesajı

Hüseyin Boz, siyaset anlayışlarında önceliğin, ayrım yapmadan tüm vatandaşları kucaklamak olduğunu ifade etti. “Her zaman bir olacağız, birlikte hareket edeceğiz. Amacımız, Terme halkına en iyi hizmeti sunarak ilçemizin gelişimine katkı sağlamak,” diye konuştu.

DSP İlçe Başkanlığı Kısa Sürede Halkın Adresi Oldu

Boz, DSP’nin ilçede aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü ve kısa sürede halkın taleplerini dinleyerek çözüm odaklı projeler geliştirdiklerini belirtti. Ayrıca, vatandaşların DSP İlçe Başkanlığı’na ilgisinin hem moral hem de motivasyon kaynağı olduğunu dile getirdi.

Hedef: Daha Güçlü Terme

Başkan Hüseyin Boz, ilçedeki sorunların çözümüne katkıda bulunacak yeni projeler üzerinde çalıştıklarını söyledi. “Terme halkının bize duyduğu güveni boşa çıkarmayacağız. İlçemizi daha iyi bir geleceğe taşımak için var gücümüzle çalışacağız,” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.