Dolar 32,2124
Euro 35,0398
Altın 2.452,71
BİST 10.944,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 21°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Hollanda da Kemer’e büyük ilgi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Utrecht Turizm Fuarı’nda Kemer standını ziyaret eden misafirlere ilçe hakkında bilgiler vererek, Kemer’e davet ediyor.

Hollanda da Kemer’e büyük ilgi
11 Ocak 2024 22:48
607
A+
A-

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Utrecht Turizm Fuarı’nda Kemer standını ziyaret eden misafirlere ilçe hakkında bilgiler vererek, Kemer’e davet ediyor.

Bugün halka kapılarını açan Utrecht Turizm Fuarı’nda Kemer standı, adeta ilgi odağı haline geldi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Belediye Meclis Üyeleri Hasan Ali Acar ve Ferhan Fidan, Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonları arasına yer alan Kemer’i Utrecht Turizm Fuarı’nda tanıtıyor.

Kemer standına gelen misafirlere Kemer ile ilgili tanıtım broşürleri ve doneler veren Başkan Topaloğlu, acente ve turizmcilerle de bire bir görüşmeler yapıyor.

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Utrecht Turizm Fuarı’nda Kemer standımıza büyük bir ilgi var. Standımıza gelen misafirlerimize Kemerimizin güzelliklerini anlatarak onları ilçemize davet ediyoruz. Amacımız Kemer’e daha fazla Avrupalı turist getirebilmek. Çalışmalarımızı da bu doğrultuda yapıyoruz. Bu yılki turizm sezonunun çok daha iyi olacağını ümit ediyorum.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.