Dolar 32,5998
Euro 34,8065
Altın 2.490,16
BİST 9.464,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Az Bulutlu
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 18°C
Sal 29°C

İl BAŞKANI ARMUTÇU KUDÜS MİTİNGİNE KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

9 Şubat 2020 Pazar günü Saat 14.00’da İstanbul Yenikapı Meydanında Saadet Parti’mizin tertip ettiği “Yüzyılın Zorbalığına Karşı Kudüs İçin Ayağa Kalk” ana sloganı ile “Büyük Kudüs Mitingi” sonrası Katılanlara İl Başkanı ARMUTÇU Teşekkür Etti.

İl BAŞKANI ARMUTÇU KUDÜS MİTİNGİNE KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ
19 Eylül 2021 06:13
378
A+
A-

İstanbulda düzenlenen Kudüs Mitingi katılımı için sitem ve teşekkürlerini sunan Samsun Saadet Partesi  İl Başkanı Temel ARMUTÇU yaptığı yazılı açıklama ile duygularını dile getirdi.

 

Başkan ARMUTÇU yaptığı yazılı açıklamada “9 Şubat 2020 Pazar günü Saat 14.00’da İstanbul Yenikapı Meydanında Saadet Parti’mizin tertip ettiği “Yüzyılın Zorbalığına Karşı Kudüs İçin Ayağa Kalk” ana sloganı ile “Büyük Kudüs Mitingi” yüzbinlerin katılımı ile yapıldı hamdolsun.

Türkiye’nin dört bir tarafından, çetin kış şartlarının tüm olumsuzluklarına rağmen rahatını bozarak İstanbul Yenikapı Meydanında yer alan herkese teşekkür ediyor, Allah (c.c.) razı olsun diyoruz.

Miting davetimize icabet eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’a, Hüda Par Genel Başkanı İshak Sağlam’a, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ve katılım sağlayan tüm siyasi partilerimize ve sivil toplum kuruluşlarına da teşekkür ediyoruz.

Miting büyük bir coşkuyla başladı ve aynı coşkuyla da sona erdi. Tam bir kardeşlik, tam bir ümmet bilinci hâkimdi. Herkes birlikten, beraberlikten ve emperyalizme karşı duruştan bahsetti. Kimse hâkir görülmedi, ötelenmedi, dışlanmadı. Tabiki ABD-İsrail ikilisine karşı duyulan nefret ve öfke hâricinde.

Miting ev sahibi sıfatı ile Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr.Abdullah Sevim’in konuşması ile başladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan sonra Hamas Temsilcisi, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Ahmet Davutoğlu, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Hüda Par Genel Başkanı İshak Sağlam konuşmalarını gerçekleştirdiler.

ABD ve İsrail başta olmak üzere tüm dünyanın gözü kulağı bu mitingde idi. Zira, farklı siyasî düşüncede olanlar ilk defa bir mitingde buluşacaklardı, aynı meydanı paylaşacaklardı. Buluşuldu ve aynı meydan paylaşıldı, hatta ve hatta aynı sloganlar atıldı. Dert bir olunca, gaye aynı olunca; zihinler de diller de bir oluyor.

Miting, her ne kadar Kudüs’ün, Filistin’in özgürlüğü için tertip edilmiş olsa da Arakan’ın, Doğu Türkistan’ın, Keşmir’in ve tüm ezilen, sömürülen halkların ve ülkelerin özgürlükleri için yapılmış oldu.

Medyamız her zaman olduğu gibi dünkü mitingi de görmemezlikten geldi. Van-Bahçesaray’da meydana gelen çığ felaketinin kurtarma görüntülerini, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kırıkkale-Delice’de yaptığı miting görüntüsüyle birlikte televizyon ekranını ikiye bölerek yayınlayan medya, yine kendine düşeni yapmış oldu.’ ifadelerini kullandı.

HERŞEYE RAĞMEN TEŞEKKÜR EDERİM.

Öncelikle bazı sitemlerin dile getiren Başkan ARMUTÇU yazılı beyanının devamında !Yenikapı Meydanındaki mitinge katılmayı caiz görmediğini beyan etme gafletinde ve delaletinde bulunan sözde din alimi olduğunu zanneden zavallılar, dünkü kalabalığı gördükten sonra nasıl bir halet-i ruhiyeye bürünmüşlerdir acaba? “Artık bizim uyduruk fetvalarımıza kimse itibar etmiyor, susalım bari” derler mi?

Dünkü miting alanında ve miting kürsüsünde, şehir şehir dolaşıp otel salonlarında, konferans salonlarında Kudüs’ü anlatan sivil toplum kuruluşlarının yetkililerini de görmek isterdik.

Dünkü miting alanında ve miting kürsüsünde, salt kendi tabanına ve seçmenine değil, herkese aynı duygu ve düşünce ile Kudüs konusunu izah edecekleri de görmek isterdik.

Dünkü miting alanında ve miting kürsüsünde, cüzî iradesini hür bir şekilde kullanabildiğini göstermek isteyenleri de görmek isterdik.

Herşeye rağmen, geleceğin Türkiyesi için çok önemli olan mitingin yapılması ve müthiş bir katılımın sağlanması çok önemliydi. Gerçekleştiren herkese sonsuz teşekkürler.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.