DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

İlkadımlı gençler üniversiteye İLKEM’le hazırlanıyor

İLKADIM BELEDİYESİ TARAFINDAN İLKADIM İLÇE HALK EĞİTİM MERKEZİ İŞ BİRLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK KURSLARI İLE GENÇLER ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANIYOR.

İlkadımlı gençler üniversiteye İLKEM’le hazırlanıyor
Banner Resmi
18.02.2020
355
A+
A-

İlkadım Belediyesi tarafından, İlkadım İlçe Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde gerçekleştirilen üniversiteye hazırlık kursları ile gençler üniversiteye hazırlanıyor.

İlkadım Belediyesi Eğitim ve Etüt Merkezi (İLKEM) çatısı altında yapılarak büyük ilgi gören kurslarda öğrenciler alanında uzman öğretmenler eşliğinde üniversite sınavlarına hazırlıkta büyük bir avantaj elde ediyor. Hafta içi ve hafta sonu aralıksız devam eden kurslar ile hem okul derslerinde başarı düzeylerini arttırıyorlar hem de üniversite sınavına profesyonel bir ortamda hazırlanma imkanı buluyorlar. Geçen dönem yakalanan başarı ivmesini daha yukarı taşımayı hedefleyen İLKEM ise bu yıl da kursiyerlerin üniversiteye yerleşme derecelerini arttırmayı hedefliyor.

Özellikle üniversiteye yerleşme sınavının gençlerde strese neden olmaması ve başarı seviyesini arttırmak amacı ile üniversite hazırlık kurslarının gerçekleştirildiğini belirten Başkan Demirtaş, “Türkiye’nin en iyi üniversitelerinde okuyarak geleceğe güvenle bakan gençler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Bu nedenle üniversite hazırlık kurslarımızla deneyimli ve başarılı öğretmenlerimiz eşliğinde kurslarımız devam ediyor. Öğrencilerimizin yakalayacakları başarı onlar için ne kadar önemliyse bizler için de aynı derecede önemli. İlkadımlı vatandaşlarımızla büyük bir aile olduk ve ailemizin genç bireylerinin gelecekleri için elimizden geleni yaparak eğitimde fırsat eşitliği sağlamayı hedefliyoruz. İLKEM kurslarımız ile gençlerin geleceğe umutla bakmasına vesile olmaktan mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.