Dolar 32,5212
Euro 34,8210
Altın 2.426,36
BİST 9.695,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 31°C
Az Bulutlu
Samsun
31°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 18°C

Irmağa atlayan kızını kurtarmak isteyen baba kayboldu

SAMSUN’UN TERME İLÇESİNDE IRMAĞA ATLAYAN 16 YAŞINDAKİ GİZEM GÜNAL’IN GÖRÜNTÜLERİ

Irmağa atlayan kızını kurtarmak isteyen baba kayboldu
8 Ağustos 2021 06:08
416
A+
A-

Samsun’un Terme ilçesinde 16 yaşındaki kızının ırmağa atladığını gören baba, çocuğunu kurtarmak için ırmağa girdikten sonra akıntıya kapılarak kayboldu.

Alınan bilgiye göre, erkek arkadaşıyla sorunlar yaşayan 16 yaşındaki G.Günal ilçedeki köprüye giderek kendini suya bıraktı. Olay yerinde bulunan baba Gürsel Günal ise kızını kurtarmak için ırmağa girdi. Köprüden atlayan kız ırmak kenarına tutunarak yardım beklerken, baba Gürsel Günal ise ırmağın akıntısına kapılarak kayboldu.

Olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ve polis ekipleri tarafından G.Günal mahsur kaldığı yerden kurtarılarak Terme Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Baba Gürsel Günal için ise Samsun’dan gönderilen AFAD ve Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından bölgede arama tarama çalışmalarına başladı.

“Tüm imkanlar seferber edildi”

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Terme Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, kayıp olan baba Günal için AFAD ve itfaiye ekiplerinin seferber edildiğini belirterek, “Yaşanan olayda Gürsel Günal isimli vatandaşımız suyun akıntısına kapılarak kaybolmuştur. Yetkili ekiplerimiz tarafından tüm imkânlar seferber edildi” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.