Dolar 32,5639
Euro 34,8848
Altın 2.431,43
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Az Bulutlu
Samsun
30°C
Az Bulutlu
Çar 32°C
Per 22°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Kavak’taki okullar yüz yüze eğitime hazır

SAMSUN (AA) – Kavak İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Büyük, ilçedeki okulların yüz yüze eğitime hazır olduğunu bildirdi. Büyük, Merkez Şehit İlhan …

Kavak’taki okullar yüz yüze eğitime hazır
2 Eylül 2021 17:22
286
A+
A-

SAMSUN (AA) – Kavak İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Büyük, ilçedeki okulların yüz yüze eğitime hazır olduğunu bildirdi.

Büyük, Merkez Şehit İlhan Kuşan Ortaokulu, Merkez Atatürk Okulu, Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Kavak Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundu, okul idaresi, öğretmenler ve velilerin katılımı ile gerçekleştirilen toplantılara başkanlık yaptı.

Okul öncesi eğitim ile ilkokul 1. sınıflarda 30 Ağustos'ta uyum eğitimlerine başlandığını belirten Büyük, tüm okullarda yüz yüze eğitimin ise 6 Eylül'de başlayacağına işaret etti.

Okullarda koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı gereken tedbirlerin alındığını ve okul denetimlerine devam edeceğini söyleyen Büyük,” Okullarımıza göndereceğiniz çocuklarınız, bizim korumamız ve teminatımız altında. Geleceğimizin ve ülkemizin teminatı olan yavrularımızın daha rahat ve temiz ortamda eğitim görebilmesi için okul idareleri olarak elimizden ne imkan gelirse onu kullanıyoruz. Bu kapsamda sizlerden de isteklerimiz var.” dedi.

Kovid-19 salgınının devam ettiğini vurgulayan Büyük, “Bu virüsün etkisiz hale getirilmesi için toplum olarak mücadele etmemiz gerekiyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Sağlık Bakanımız ve Milli Eğitim Bakanımızın açıkladığı gibi, virüse karşı aşılarımızı noksansız olarak yaptıralım. Yaptıracağımız bu aşıya ilave olarak kesinlikle maske, sosyal mesafe ve hijyen kuralarına uyalım.” diye konuştu.

Muhabir: Dilek Sezen

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.