Dolar 32,5864
Euro 34,8068
Altın 2.504,97
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Az Bulutlu
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 30°C

Meclis Üyesi Uğur ÖZEL ” Marketlere İnceleme Başlatılmasını” İstedi

Atakum Belediye Başkanlığı MHP Meclis Üyesi Uğur ÖZEL son günlerde fahiş fiyat uygulayan marketlerin denetlenmesi için grup adına inceleme talebinde bulunduğunu açıkladı.

Meclis Üyesi Uğur ÖZEL ” Marketlere İnceleme Başlatılmasını” İstedi
4 Şubat 2021 22:26
12.219
A+
A-

Atakum Belediyesi tarafından internet sitesinde yapılan ilan sonrası Belediye Meclisi, 01 Şubat 2021 Pazartesi günü saat 14.00’de Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlence Merkezi Büyük Salonda toplantıya çağrılmıştı. Atakum Belediyesi MHP Meclis Üyesi Uğur ÖZEL son günlerde Market kartellerinin yaptığı oyunlar çerçevesinde yapılan uygunsuz ve usulsüz zamlar üzerine meclise sunmuş olduğu teklif hakkında bilgiler verdi.

MHP Meclis Üyesi  ÖZEL ” Ekonomik sıkıntı yaratan ve insanların yaptıkları alışverişler için uygulanan fahiş fiyat uygulanması gibi usulsüzlüklerin araştırılması ve gerekli hassasiyetin gösterilmesi için teklif verdik. Vatandaşımızın mağdur edilmemesi için gerekli denetimlerin ve cezai yaptırımların yapılmasını istedik. Meclis toplantısında bu konu ile alakalı gerekli dilekçemizi başkanlığa sunduk. Gelişmelerden bilahare bilgi vereceğim. Aynı zamanda vatandaşımız merak etmesin bu konunun da takipçisi olacağız. Biz vatandaşımızın bize ihtiyaç duyduğu her alanda, her zaman ön saflarda yer alacağımızın sözünü verdik. Bu sözümüzden de asla dönmeyeceğiz. Vatandaşlarımızın ekonomik sıkıntılar içinde bulunmasına kesinlikle müsaade etmeyeceğiz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.